PEVAČICA RADI KRAĆE, ALI ZA VIŠE PARA! Otkrila sve o BAKŠIŠU: Poznate kolege KRADU, SAMOŽIVI SU I BEZ POŠTOVANJA! (VIDEO)
Foto: Kurir TV, Shutterstock

kurir tv

PEVAČICA RADI KRAĆE, ALI ZA VIŠE PARA! Otkrila sve o BAKŠIŠU: Poznate kolege KRADU, SAMOŽIVI SU I BEZ POŠTOVANJA! (VIDEO)

Stars -

Pevačica Barbara Bobak je pričala o raspravi oko para među kolegama.

Zbog raznih okolnosti, ona je rekla da radi kraće, ali za više para.

Barbara Bobak
foto: Kurir televizija

- Trudim se da budem raspoložena i da sve bude super. Naravno, razlika od pre i sada je to što radim kraće, imam blokove pevanja i za više para - rekla je pevačica, koja se nedugo zatim osvrnula na bakšiš i podelu istog.

Naime, pevačica je gostovala kod Ivana Gajića u emisiji "Puls Srbije" i tu je otkrila kakva je situacija sa novcem u estradi.

- Što se tiče kolega i estradnog sveta ne znam šta bih rekla. Ja sam malo ljudi upoznala i nisam neko ko se preterano kreće, zapravo sam jako asocijalna. Većina kolega se postavilo fer prema meni. Ali događale su se i razne ružne stvari, pokušaji reketiranja i ostalo - započela je Bobak, pa je rekla na koji način se događa to reketiranje:

01:10

PEVAČICA RADI KRAĆE, ALI ZA VIŠE PARA! Otkrila sve o BAKŠIŠU: Poznate kolege KRADU, SAMOŽIVI SU I BEZ POŠTOVANJA!

- Razne priče su tu, pogotovo oko para kada radite zajedno. Pokušavaju da kradu pare, a ja ne podnosim te rasprave ni o parama ni o čemu. To rade pozante kolege. Jako su samoživi i nemaju poštovanje prema bilo čemu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track