DRAGAN BJELOGRLIĆ ZA KURIR TV! Glumac o večnosti serije Bolji život: "To i dalje živi, prati me kroz ceo moj život!" (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

DRAGAN BJELOGRLIĆ ZA KURIR TV! Glumac o večnosti serije Bolji život: "To i dalje živi, prati me kroz ceo moj život!" (VIDEO)

Stars -

Dragan Bjelogrlić je za Kurir televiziju pričao o seriji "Bolji život".

Prvo je rekao da serija i dalje živi, kao i to da je dobila nekoliko dimenzija.

- Dosta vremena je prošlo, a to i dalje živi, prati me kroz ceo moj život. Ta serije je vremenom dobila nekoliko dimenzija. Prvo je jer je to velika i sjajna serija, a drugo što se njenim završetkom, takođe završila i jedna zemlja, jedno vreme. Ta serija budi mnogo različitih emocija, ne samo po pitanju estetike kao dela, već i kao jedno svedočanstvo o vremenu i ljudima koje više nema - započeo je Bjelogrlić.

Dragan Bjelogrlić
foto: Kurir televizija

Nakon toga, pričao je da li ga i dalje prepoznaju po ulozi u seriji "Bolji život" ili su za to zadužena neka druga dela:

- Nadmašile jesu, ali i dalje postoji sećanje na tu seriju. Prošlo je mnogo vremena i dosta toga se izdešavalo, filmova, serija i životnjih situacija koje su to stavile u plan prošlosti. Živi to i dalje na neki čudan način.

Celokupno izlaganje Dragana Bjelogrlića možete pogledati u priloženom videu:

01:51

DRAGAN BJELOGRLIĆ ZA KURIR TV! Glumac o večnosti KULTNE SRPSKE SERIJE: Živim to i dalje na neki čudan način

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track