OVAKO IZGLEDA MUŽ JANE TODOROVIĆ! Pevačica ne priča puno o BRAKU a njih dvoje ovako UŽIVAJU! (FOTO)
Foto: Kurir televizija

u braku su 25 godina

OVAKO IZGLEDA MUŽ JANE TODOROVIĆ! Pevačica ne priča puno o BRAKU a njih dvoje ovako UŽIVAJU! (FOTO)

Stars -

Pevačica Jana Todorović, važi za jednu od najtraženijih pevačica u zemlji i dijaspori.

Naime, pevačica godinama već radi i nastupa, a kako je ispričala jednom prilikom u emisiji "Amidži šou", odlučila je da promeni ime kada se pojavila na našoj estradnoj sceni iz razloga što je tada bilo mnogo velikih zvezda koje su imale isto ime kao i ona. Pevačicino pravo ime je Dragana.

Jana Todorović
foto: Printscreen/Ekskluzivno

Jana je davno priznala da joj nije bilo nimalo lako da postigne ono što je sada, a njeni roditelji su čak morali da prodaju traktor kako bi snimila pesmu.

Jana Todorović
foto: Printscreen/Instagram

Međutim, njen život se potpuno promenio kada je upoznala svog sadašnjeg supruga Ivana Todorovića. Kako je Jana oduvek isticala, on je bio taj koji joj je mnogo pomagao i trudio se da njen talenat prikaže svetu. Njih dvoje su u braku već 25 godina, venčali su se 1995. godine, a 2006. godine Jana se porodila u Las Vegasu i na svet donela njihovo prvo dete - ćerku kojoj su dali ime Kristina Džulijen.

Dragana Todorović Jana, Jana, Ivan Todorović
foto: Damir Dervišagić

Ono što je interesantno jeste činjenica da Janin privatan život nikada nisu pratili skandali, te da ona zaista uživa u skladnom braku, a razlog za to je i što svoju ćerku i muža ne potencira u javnosti.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:21

Jana Todorović uživa za sve pare u luksuznoj destinaciji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track