SVI MUŠKARCI KAJE OSTOJIĆ: Ljubila je fudbalera, košarkaša, di-džeja, a sad je u vezi sa poznatim teniserom! TRI PUTA SE UDAVALA
Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Dragana Udovičić, Kurir, Instagram

burno

SVI MUŠKARCI KAJE OSTOJIĆ: Ljubila je fudbalera, košarkaša, di-džeja, a sad je u vezi sa poznatim teniserom! TRI PUTA SE UDAVALA

Stars -

Kaja Ostojić odnedavno je u emotivnoj vezi sa hrvatskim teniserom Bornom Ćorićem, a Kurirov paparaco uslikao je po prvi put ovaj novopečeni par u jednom beogradskom restoranu u četvrtak uveče.

Kaja Ostojić
foto: Nemanja Nikolić

Ljubavni život Kaje Ostojić je vrlo buran i o tome se dosta pisalo prošlih godina, znatno više nego o njenoj muzičkoj karijeri.

Katarina Ostojić Kaja, Mateo Pavlović
foto: Printscreen/Instagram

Poslednji dečko s kojim je bila, a da je to poznato javnosti bio je Mateo Pavlović, hrvatski fudbaler, s kojim je raskinula zbog protivljenja njegove porodice toj vezi.

Nikola Dragojlović Sova
foto: Kurir

Sa 19 godina udala se za Nikolu Dragojlovića i s njim je dobila ćerku. On je ubrzo završio u zatvoru, pa su se razveli, a Kaja je u to vreme počela da se bavi pevanjem.

Košarka, Uroš Duvnjak, Panionios
foto: Fejsbuk

Drugi put je rekla "da" košarkašu Urošu Duvnjaku 2009, ali se od njega rastala posle četiri meseca.

Katarina Ostojić Kaja, Džunior Džek
foto: Luka Šarac

Treći put se udala 2014. za svetski poznatog di-džeja Džunior Džeka, s kojim je godinama živela u Belgiji.

Skaj Vikler
foto: Damir Dervišagić

Njena najpoznatija ljubavna saga bila je ona s reperom Skaj Viklerom zato što su oboje tada bili učesnici VIP "Velikog brata", ali ta veza nije potrajala.

I. E.

Bonus video:

00:23

KAJA SPUSTILA HELANKE I POKAZALA ZANOSNO TELO! Pevačica se pohvalila izgledom u 4. deceniji, izgleda kao da ima 20 GODINA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track