DARKO LAZIĆ JE SADA DALEKA PROŠLOST! Barbara PONOVO ZALJUBLJENA, obelodanila sve detalje NOVE ROMANSE: "Postajem jako ZALJUBLJENA"
Foto: Printscreen/Instagram

NE KRIJE SREĆU

DARKO LAZIĆ JE SADA DALEKA PROŠLOST! Barbara PONOVO ZALJUBLJENA, obelodanila sve detalje NOVE ROMANSE: "Postajem jako ZALJUBLJENA"

Stars -

Pevačica Barbara Bobak je detaljima svoje privatnosti privlačila pažnju još dok je bila u vezi s Darkom Lazićem. Posle i prilično burnog raskida s kolegom sa scene, pojavio se neko novi, ko ju je zainteresovao.

Naime, tokom veze sa Darkom Lazićem, Barbara je doživela vrtoglavi uspeh, ali nije krila da joj je ta romansa ostavila i duboke emotivne posledice.

Sada je pevačica otkrila da je ponovo zaljubljena, ali da još ne može tu osobu nazvati momkom.

Barbara Bobak
foto: Printscreen

- Da obelodanim, 'ajde da ne nazovem to još momkom, pošto nije nešto zvanično, ali da kažemo da ima neke šanse da postanem jako zaljubljena - rekla je Barbara i dodala da ne ulazi u vezu sa "traumama" iz prošlosti:

Barbara Bobak
foto: printscreen instagram

- Ne. Ja sam skoro svaki put u neku ruku u svojim vezama bila povređivana, ali nemam tu predrasudu kada uđem u neki odnos, sa nekim novim, možda bi trebalo da imam, možda bih bila manje povređena, ali nemam taj momenat da ulazim u neki odnos sa nekim, pa da sam u fazonu da sam jako povređena i istraumirana - rekla je pevačica.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

02:52

BARBARA BOBAK POSLE SVEGA PONOVO PROGOVORILA O LAZIĆU: Jedna stvar mu je bilo izričito zabranjena! NIPODAŠTAVALI SU ME ZBOG NJEGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track