OVE RITUALE IZVODI PETAR GRAŠO U SPECIJALNIM PRILIKAMA: Postoje stvari koje me čine opuštenijim! (VIDEO)
Foto: Kurir televizija, Shutterstock

KURIR TV

OVE RITUALE IZVODI PETAR GRAŠO U SPECIJALNIM PRILIKAMA: Postoje stvari koje me čine opuštenijim! (VIDEO)

Stars -

Sa obzirom na to da je i te kako uspešan pevač, Petar Grašo je odgonetnuo da li ima amajlije ili specijalne rituale kojih se pridržava tokom svoje karijere.

- Srećan sam što nisam opterećen takvom vrstom dodatnih malih tenzija. Mislim da su takve stvari otežavajuća okolnost. Postoje mali rituali i zahtevi. Kada putuje u druge gradove postoje stvari koje nas opuštaju i čine opuštenim, a to su detalji vezani za hranu, garderobu - rekao je pevač.

Petar Grašo
foto: Kurir televizija

Poznato je da mu ribolov dođe kao glavni hobi, pa je otkrio da li ribu vraća u more ili na trpezi:

- Svi su ribolovci lažovi, samim tim šta god budem rekao, dodaću 30% težine. Uhvatio sam dobre komade ribe, ja sam lignjolovac, ne vraćam je u more. Radujemo se što je sa nama na brodu, a sledeća destinacija joj je rerna.

Nakon toga, otkrio je koja interesovanja zajedno gaje on i njegova supruga Hana.

02:09

OVE RITUALE IZVODI PETAR GRAŠO U SPECIJALNIM PRILIKAMA: Postoje stvari koje me čine opuštenijim!

- Postoji jedna ljubav koja nas vezuje, a to je muzika. Ona je magistrar kompozicije, ozbiljno školovana. Doduše, otvorena je i za pop i bilo kakvu vrstu muzike, pa o tome voliko da diskutujemo.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja