JELENA ROZGA ODUVALA SVE STAJLINGOM! Pojavila se u S*KSI HALJINI sa golim leđima, a onda priznala: BOJIM SE KAKO ĆU SE PROBUDITI
Foto: Damir Dervišagić

kakav stajling

JELENA ROZGA ODUVALA SVE STAJLINGOM! Pojavila se u S*KSI HALJINI sa golim leđima, a onda priznala: BOJIM SE KAKO ĆU SE PROBUDITI

Stars -

Pevačica Jelena Rozga stigla je među prvima na MAC manifestaciju, a svojim brutalnim izgledom mnoge je ostavila bez teksta.

Rozga je vidno raspoložena okupljenima pozirala, a za ovaj gala događaj odlučila se za crnu haljinu dugačkog kroja sa otvorenih leđima.

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

Poznato je da Jelena već godinama vodi muku štitnom žlezdom. Prisutnima je otkrila da nije u dobrom zdravstvenom stanju što se tiče štitne žlezde i da se trudi da svoje loše dane koje ima pretoči u dobre.

Otkrila je da pored bitke koju vodi sa zdravljem planira i solističke koncerte u Zagrebu i Beogradu, ali i da je zaljubljena.

- Nešto mi sa štinom nije dobro poslednjih par dana, bojim se uvek kako ću se probuditi. Imam dobrih i loših dana, sada nisam u dobrim danima, promenili su mi terapiju lekari. Moja štitna žlezda je pojedena, dugo sam na terapiji, nekih 14 godina. Treba se boriti, navikla sam da imam loših perioda. Nisam dobre volje, stalno mi se spava, bole me mišići - rekla je Rozga.

04:05

Izjava Jelene Rozge na MAC manifestaciji

Šta je još Rozga imala da kaže na ovu temu, ali i na druge možete poslušati u videu iznad.

Kurir.rs/A.P/M.K.

Bonus video:

01:03

Jelena Rozga na reprizi Nove u Petrovcu na moru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track