"NA AERODROMU GA JE ČEKALA VERENICA" Zorica Brunclik otkrila kako je upoznala Kemiša: Krila sam od majke da idem da ga upoznam
Foto: Printscreen

ljubav koja traje tri decenije

"NA AERODROMU GA JE ČEKALA VERENICA" Zorica Brunclik otkrila kako je upoznala Kemiša: Krila sam od majke da idem da ga upoznam

Stars -

Ljubav između pevačice Zorice Brunclik i harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša počela je pre više od tri decenije, a uspela je da opstane sve do danas.

Zorica Brunclik
foto: Kurir televizija

Naime, pevačica je svojevremeno ispričala detalje njihovog prvog susreta.

- Značajan susret za nas desio se u Parizu u aprilu 1980. U grad svetlosti stigla sam sa najstarijom ćerkom Marijom, a pošto smo on i ja bili smešteni u dva različita hotela u istoj ulici, zajedno su nam organizovali prevoz do mesta na kojem je održan koncert – pričala je pevačica.

Zorica Brunclik
foto: Kurir televizija

Pevačica se potom ispričala da je po dogovoru, dve nedelje nakon povratka iz Pariza, otišla na aerodrom da sačeka Miroljuba, a iznenađenju nije bilo kraja kada je shvatila da na aerodromu na kojem ga čeka nije bio samo on već i njegova verenica i njen otac, koji su došli da ga vode kući.

- Kada je izašao iz aviona, prošao je pored njih, zaputio se ka meni i poljubio me, ne obazirući se na začuđene poglede. Navodna verenica, kako mi je rekao, nikada nije bila zaprošena, nego je to samo priželjkivala. Pošto je ona bila iz Beča, kao džentlmen, smestio ju je sa ocem u svoj stan kako bi razrešili neprijatnu situaciju, a ja sam kod kuće imala troje dece i majku, pa nismo znali gde da provedemo veče. Mamu sam prethodno slagala da idem na koncert, predočivši joj da postoji mogućnost da prespavam u Vršcu – rekla je tada Zorica i nastavila:

Zorica Brunclik
foto: Damir Dervišagić

– Zbog prethodnih pogrešnih izbora, bilo me je sramota da joj kažem da idem na sastanak na kojem sam se u stvari i smuvala sa Kemišem. U hotel nismo mogli jer smo oboje poznati, jednako kao ni u restoran. Vozili smo se po Beogradu i okolini, kad nas je u Grockoj zaustavio policajac i zamolio da ga povezemo do zubara jer trpi bolove. Toliko smo se spetljali objašnjavajući da idemo iz nekog studija, a potom, kad smo ga ostavili, Miroljub je predložio da ipak odemo do jednog hotela, gde će naš boravak uz pomoć jednog njegovog prijatelja biti diskretan. Iako je obećao da će se skloniti sa ulaza dok ja ne prođem, virio je iza recepcionarskog stola, ali nikada nije otkrio tajnu. Tako je počela naša ljubav – ispričala je pevačica za medije.

Zorica Brunclik
foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Zorica Brunclik je na dodeli Balkan awards-a dobila priznanje za koncert godine.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

02:58

ZORICA BRUNCLIK NA DODELI NAGRADE OTKRILA TAJNU ZATEGNUTOG IZGLEDA: Preporučujem LJUBAV tri puta dnevno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track