INDI I EDITA SE TUKLE ZBOG DEČKA! Godinama nisu razgovarale, nazivale se LAŽNIM SESTRAMA!
Foto: Marina Lopičić, Tamara Trajković, Shutterstock

nije im prvi put da se biju

INDI I EDITA SE TUKLE ZBOG DEČKA! Godinama nisu razgovarale, nazivale se LAŽNIM SESTRAMA!

Stars -

Sestre i pevačice Indi i Edita Aradinović bile su i ranije u svađi. Njih dve su se čak i przivale preko društvenih mreža, a Indi je Editu u jednoj svojoj objavi nazvala i lažnom sestrom.

A sve to jer je mlađa Aradinovićka objavila spot svoje starije sestre na Instagram. To je jako iznerviralo Indi, koja joj je javno rekla da joj njena podrška ne treba.

Edita Aradinović
foto: Printscreen

- Zamolila bih svoju lažnu sestru Editu da ne postavlja moj spot na stori. Shvatam njenu potrebu da pohvali moj rad, ali njeno mišljenje mi i te kako nije bitno sada. Ona zna zašto to pišem. Obzirom da sam blokirana od njene strane na istoj mreži od 2017. godine bez objašnjenja. Smatram da je podrška suvišna i lažna. Jer od njenog ulaska u TLZP nisi mogao nos da joj dotakneš. Vrlo tužno što neko nešto radi, da bi ispoštovao norme biznisa. Kakva si u privatnom, takva budi i u poslovnom svetu. Uvek ista i iskrena vaša Indi - napisala je tada pevačica na svom profilu na Instagramu.

Indi Aradinović
foto: Printscreen/Premijera

Inače, kako se ranije pisalo njih dve su se već tukle 2011. godine i to zbog dečka.

Podsetimo, u toku dana je isplivao snimak na kojem se vidi kako se sestre žestoko biju, dok jedan muškarac pokušava da smiri situaciju. Uletela je i njihova majka, koja je uspela nekako da razdvoji ćerke.

Kurir.rs

Bonus video:

03:13

Indira Aradinović Indi iznela sve detalje o dečku koji je vodi na luksuzna putovanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja