DŽEHVA U S*KS STAJLINGU POBRALA SVE SIMPATIJE! Ušetala na MAC manifestaciju sva u belom, pa razvezala jezik o BIVŠOJ LJUBAVI
Foto: Stefan Stojanović

zablistala

DŽEHVA U S*KS STAJLINGU POBRALA SVE SIMPATIJE! Ušetala na MAC manifestaciju sva u belom, pa razvezala jezik o BIVŠOJ LJUBAVI

Stars -

Mlada pevačica Teodora Džehverović, našla se nedavno u žiži interesovanja, kada je raskinula višegodišnju vezu s Ninom Čelebićem, sa kojim je čak planirala i da stane na ludi kamen.

Ona je među prvima pristigla na MAC manifestaciju, gde je mnoge zasenila svojom odevnom kombinacijom. Nosila je beli mantil, a ispod se nazirao šorts. Nasmejana je pozirala, a onda i strpljivo odgovarala pripadnicima sedme sile.

04:26

Izjava Teodore Džehverović na MAC manifestaciji

Pevačica koja je na visokom nivou ispoštovala pravila ceremonije i pojavila se u dugačkoj beloj haljini sa dubokim prorezom se najpre osvrnula na na prinovu koja se željno iščekuje u njenoj porodici, pa otkrila zašto je njen brat Sava Džehverović za ćerku odabrao ime slično njenom.

- Danima sam plakala jer nisam mogla nikome da kažem, a toliko sam bila srećna zbog ovoga. Sava je oduvek zamišljao da će imati devojčicu i da će se zvati Dorotea, slično kao Teodora. Ne treba da bude naslednica Teodore, nego Save i Adriane. Ja sam žensko i radujem se tome, mislim da ću biti dobra majka, ali te stvari čovek ne može da planira - počela je Teodora.

Prokomentarisala je i svoj ljubavni život i belu haljinu, pa otkrila da li ona sluti na udaju.

- Svi smo večeras u belom, tako da je ovo dres kod. Ja prepuštam da Bog kaže kada je vreme. Ubuduće ne pričam o svom ljubavnom životu. Kada budem imala sledeće veze to niko neće znati. Zašto bi bilo koga zanimao moj privatni život. Trudiću se uvek ubuduće da to sakrijem i ne pričam o tome, tako neću ni sada - bila je jasna pevačica.

Šta je sve Teodora imala da kaže na temu raskida sa Ninom Čelebićem, ali i brojne druge, možete poslušati u video iznad.

Kurir.rs/A.P/M.K

Bonus video:

01:10

Intervju Teodora Džehverović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track