OVO JE MAJKA EDITE I INDI! Sestre se BRUTALNO POTUKLE, a ona ULETELA da ih razdvaja, evo kako IZGLEDA! Mnogi komentarišu JEDNO
Foto: Ana Paunković, Dragana Udovičić, Shutterstock, Ilustracija

IZMEĐU DVE VATRE

OVO JE MAJKA EDITE I INDI! Sestre se BRUTALNO POTUKLE, a ona ULETELA da ih razdvaja, evo kako IZGLEDA! Mnogi komentarišu JEDNO

Stars -

U javnost je isplivao skandalozan snimak kako se sestre Edita i Indira Aradinović ispred zgrade tuku, čupaju za kosu, valjaju po ulici dok ih majka i jedan muškarac nepoznat javnosti razdvajuju i pokušavaju da smire.

O svojoj majci Edita je uvek pričala sa posebnim poštovanjem ističući da joj je ona velika podrška u životu, a retko ko zna kako ona izgleda.

Florija Aradinović
foto: Printscreen Instagram

Florija Aradinović, majka poznatih pevačica je mladolikog izgleda, voli da se neguje, ima dugu crnu kosu, a Edita i Indi su po svemu sudeći lepotu nasledile od nje.

Florija se suočila sa opakom bolešću, ali nikada nije dozvolila da njene ćerke pate zbog toga, što su sestre Aradinović svojevremeno i ispričale medijima.

Edita Aradinović
foto: Printscreen Amidži šou

- Saznala je da ima rak baš u trenutku kad sam krenula u priču s "Ministarkama". To su bili najteži trenuci za mene. Morala sam da pevam, a nisam znala hoće li mama dočekati jutro. Uspela sam da sakrijem svoju tugu. Muzika i naša publika su mi pomogli da se izvučem i izdržim - objasnila je Edita ranije u jednom intervjuu.

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja