DŽEHVA BRUTALNO RASKRINKANA! Pevačica do detalja iskopirala SVETSKU ZVEZDU, evo šta ju je odalo!
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen, Shutterstock

Pokušala da impresionira publiku čistim plagijatom

DŽEHVA BRUTALNO RASKRINKANA! Pevačica do detalja iskopirala SVETSKU ZVEZDU, evo šta ju je odalo!

Stars -

Pevačica Teodora Džehverović često je na meti tviteraša da krade ideje od svetskih zvezda, a sada se ponovo susrela sa brojnim negativnim komentarima jer je ponovo uradila istu stvar.

Sinoć je održano i drugo veče dodele muzičkih priznanja Music Awards Ceremony 2023, gde je Teodora Džehverović u toku večeri imala jedan od istaknutijih performansa, otpevavši nekoliko svojih hitova.

Teodora Džehverović
foto: printscreen/youtube.com/MAC/Music Awards Ceremony

Publika u "Štark Areni" je njen nastup pozdravila aplauzom, ali ono što im je možda promaklo, jeste da je on daleko od originalnog.

Cardi B
foto: printscreen/youtube.com//BardiViews

Naime, svetski popularna pevačica Kardi Bi je 2021. godine na dodeli prestižne nagrade "Gremi" nastupila sa sličnim, ako ne i istim vizualima, u vidu sek*epilnih delova ženskog tela, tačnije ruku, nogu i zadnjica i sve to u istim, intenzivno fluorescentnim bojama.S obzirom na to da reperka trenutno slovi za jednu od najvećih planetarnih zvezda, te da "Gremiji" decenijama unazad važe za najprestižnije nagrade namenjene muzičkim dostignućima, verovatnoća da se njome Teodora nije indirektno, ili čak direktno inspirisala je mala, gotovo nemoguća.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

01:10

Intervju Teodora Džehverović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track