HRVATSKA STARLETA BOGATOG BIZNISMENA ODVELA KOD MAME U OSIJEK: Evo da li se tašti svideo srpski zet, progovorila i o trudnoći
Foto: printscreen instagram

HRVATSKA STARLETA BOGATOG BIZNISMENA ODVELA KOD MAME U OSIJEK: Evo da li se tašti svideo srpski zet, progovorila i o trudnoći

Stars -

Iva Grgurić (29), pobednica treće sezone "Zadrug", otkrila je da je svog dečka srpskog biznismena Nemanju Petoševića kod mame u Osijek.

- Imam 29 godina i mislim da treba da se posvetim karijeri, tako da me nećete uskoro videti u drugom stanju - rekla je Iva.

Grgurić je neko vreme u vezi sa Nemanjom Petoševićem. Kaže kako je teško imati vezu na daljinu, ali kad je u pitanju prava ljubav - sve je moguće.

Nemanja Petošević, Iva Grgurić
foto: Printscreen

- Ako je ljubav jaka, sve se može - kazala je Iva te priznala da je Nemanju upoznala s majkom koja živi u Osijeku, gde je i ona rođena.

- Vodila sam dečka u Osijek i mami se zet jako sviđa - rekla je Grgurić.

Inače, Nemanja Petošević je Beograđanin i radi u porodičnoj firmi na Novom Beogradu. Izvor blizak paru kaže da je reč o vrednom i normalnom dečku, koji će s bratom Predragom naslediti posao. Iako ima priliku uživati, Nemanja ipak svako jutro odlazi na posao i tamo ostaje do kasno uveče radeći.

kurir.rs/story.hr

Bonus video:

00:33

Iva Grgurić pokazala TOP liniju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track