ČISTI, ČISTI, NEĆE DA TI ŠKODI! Ljiljana Stanišić PICAJZLA, uzela krpu u ruke i oribala studio Sceniranja! Moka Slavnić u ŠOKU
Foto: Kurir

Sve se cakli

ČISTI, ČISTI, NEĆE DA TI ŠKODI! Ljiljana Stanišić PICAJZLA, uzela krpu u ruke i oribala studio Sceniranja! Moka Slavnić u ŠOKU

Stars -

Voditeljka Ljiljana Stanišić je prava domaćica. Po svemu sudeći, ona ne vodi računa da sve bude sređeno samo u njenoj kući već i u studiju Kurir televizije gde poslednje tri sezone sa koleginicom Vanjom Camović scenira javne ličnosti.

Ove nedelje od 20 časova specijalni gost je košarkaška legenda Zoran Moka Slavnić pre čijeg dolaska je kompletno sredila radni prostor.

Ljiljana Stanišić riba sto da se cakli
Ljiljana Stanišić riba sto da se caklifoto: Kurir

Voditeljka je, po svemu sudeći, prava picajzla. Čim je primetila da je staklo na stočiću koji se nalazi ispred njenog i mesta gde sede gosti umazano, odmah ga je oribala.

00:18

Ljiljana Stanišić riba studio Sceniranja

U prilog tome svedoči video snimak koji su zabneležili kamermani Kurir televizije, a koji je Ljiljana kasnije podelila na svojim društvenim mrežama.

Iako je bila u mini suknji, skockana od glave do pete i u visokim potpeticama njoj nije bilo teško da očisti sto kako bi se caklio kada Moka dođe.

Tako je i bilo. Snimanje je proteklo u najboljem redu, a Moka je odgovarao na direktna i konkretna pitanja naše koleginice. Ona ga nimalo nije štedela, a kompletnu emisiju moćićete da vidite u nedelju od 20 časova na Kurir televiziji.

Moka Slavnić i Ljiljana Stanišić
Moka Slavnić i Ljiljana Stanišićfoto: Nemanja Nikolić

Maša Komatina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja