15 GODINA UŽIVA KAO ARAPSKA PRINCEZA U SVILI I KADIFI: Jelena bin Drai rodila ŠEIKU 4 dece a LUDO je volela ovog SRPSKOG sportistu
Foto: Printscreen/Instagram

15 GODINA UŽIVA KAO ARAPSKA PRINCEZA U SVILI I KADIFI: Jelena bin Drai rodila ŠEIKU 4 dece a LUDO je volela ovog SRPSKOG sportistu

Stars -

Jelena bin Drai punih četrnaest godina živi svoju bajku u Dubaiju sa arapskim biznismenom Saidom bin Draijem, s kojim ima četvoro dece, ćerku Asju i sinove Hilala, Hamdana i malenog Rašida. Ono što je u javnosti manje poznato jeste da je pre braka bila ludo zaljubljena u srpskog poznatog sportistu, danas uspešnog biznismena.

jelena bin drai, Jelena bin Drai
foto: Printscreen/Instagram

Bivši dečko arapske princeze nekadašnji je rukometaš i svojevremeno jedan od najvećih zavodnika na našim prostorima. Naime, Jelena se u mladosti zabavljala sa Vladom Mandićem, a o njihovoj ljubavi mediji u to vreme nisu prestajali da pišu. Iako ga je ludo volela, na put njihovoj ljubavi stale su brojne afere, koje su tada velikog plejboja pratile u stopu.

Kada su na svoju vezu konačno stavili tačku, manekenka se posvetila karijeri, a ubrzo je upoznala i sadašnjeg supruga, sa kojim u ljubav uživa i danas, a Vlada je takođe stao na ludi kamen i potpuno promenio dotadašnji stil života koji je podrazumevao izlaske, provod i veliku naklonost žena.

Vlada Mandić
foto: ATA Images

Vlada Mandić svoju sreću pronašao je pored petnaest godina mlađe Jasmine, sa kojom ima troje dece, sinove Petra i Savu i ćerku Mateu, dok iz prvog braka ima naslednicu Sašu koja je divno prihvatila svoju braću i mlađu sestricu.

kurir.rs/story

Bonus video:

00:00

JELENA BIN DRAI U DUBAIJU LUDUJE UZ SRPSKE HITOVE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track