POSLE TUČE SA SESTROM EDITOM, INDI U NOVOM PROBLEMU: Zaustavila je POLICIJA, napravila VELIKI PREKRŠAJ, sledi joj DRASTIČNA KAZNA
Foto: Dragana Udovičić, Shutterstock, Ilustracija

nevaljala

POSLE TUČE SA SESTROM EDITOM, INDI U NOVOM PROBLEMU: Zaustavila je POLICIJA, napravila VELIKI PREKRŠAJ, sledi joj DRASTIČNA KAZNA

Stars -

Pevačicu Indiru Aradinović Indi jutros je zaustavila saobraćajna policija i napisala joj prekršajnu prijavu jer je vozila bez vozačke dozvole, koja joj je oduzeta pre nekoliko dana.

Kako Kurir saznaje, pevačica je zaustavljena na Karaburmi, gde inače živi u "alfa romeu". Protiv nje je napisana prekršajna prijava. Prema našim saznanjima, njoj je vozačka dozvola oduzeta na tri meseca.

saobraćajna policija
foto: T.S.

Prema zakonu, za ovo delo je predviđena je kazna zatvora od najmanje 15 dana ili novčana kazna od 100.000 do 120.000 i 14 kaznenih poena. A uz ove mere ide i nova zabrana upravljanja vozilom od najmanje osam meseci.

Podsetimo, prošle nedelje izbio je veliki skandal kada se u medijima pojavio snimak tuče sestara Indi i Edite Aradinović.

- Ne mogu da pričam o samom razlogu sukoba i okidaču za to. To je previše intimno. Odmah posle toga smo Edita i ja otišle na kafu, mama je bila s nama, izgrlila nas je i izljubila, rekla nam je da uvek budemo takve - rekla je Indi.

Kurir.rs/D.V/S.R.

Bonus video:

03:13

Indira Aradinović Indi iznela sve detalje o dečku koji je vodi na luksuzna putovanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track