SOFIJA ŠAŠIĆ OPET NAŠLA FUDBALERA: Željkova ćerka uživa u ljubavi sa bivšim igračem PARTIZANA!
Foto: PRINTSCREEN

nova ljubav

SOFIJA ŠAŠIĆ OPET NAŠLA FUDBALERA: Željkova ćerka uživa u ljubavi sa bivšim igračem PARTIZANA!

Stars -

Sofija Sašić od nedavno je u vezi sa bivšim fudbalerom Milanom Perendijom, kako saznaje Kurir.

Naslednica Željka Sašića i Sonje Vuksanović, često je interesantna medijima što zbog svojih roditelja što zbog druženja sa raznim javnim ličnostima. O njenim vezama se dosta pisalo, povezivali su je sa raznim muškarcima ali ona o tome nije pričala ili je demantovala.

Sofija Šašić
foto: Printscreen/Instagram

Sa Perendijom je u vezi tek nekoliko meseci, i viđaju se uglavnom van Beograda.

Sofija Šašić
foto: Printscreen

Kako kaže izvor Kurira, bivši fudbaler ne krije vezu sa mladom Sofijom, što se može zaključiti po tome što objavljuje njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama, dok je Sašićeva i dalje tajanstvena po tom pitanju. Milan i Sofija pre nekoliko nedelja bili su u Barseloni na odmoru, gde su bili desetak dana a onda su došli u Beograd i zajedno su ih viđali u prestoničkim lokalima i dok su šetali gradom. Trenutno se njih dvoje nalaze na Zlatiboru gde uživaju u zimskim čarima.

Sofija Šašić
foto: Printscreen

Podsetimo, Sofija je takođe bila povezivana i sa reprezentativcem Srbije, Nemanjom Radonjićem a isplivala je informacija da je Nemanja Sofiji bio neveran i da se tokom njihove veze, iza njenih leđa viđao sa pevačicom Marinom Visković ali Sofija se nije oglašavala ovim povodom.

Pre Nemanje, Šašićeva je uživala u romansi sa bivšim fudbalerom Crvene Zvezde Brankom Jovičićem. Po svemu sudeći, fudbaler joj je i dalje u srcu jer nakon raskida nije obrisala komentare koje su stavljali jedno drugome ispod slika dok su bili u emotivnoj vezi.

- Moja ljubav - napisala je Sofija ispod slike uz koju je stavila nekoliko emotikona srca.

Kurir.rs/ M. Jović

Bonus video:

03:04

SEKA ALEKSIĆ POTPUNO PONIZILA JOVANU JEREMIĆ! Potom oplela po Zvezdama Granda: OVO IM ZAMERA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track