ZVEZDA GRANDA IMAO ČAK 120 KG! Godinu dana Stefan nije liznuo ovu HRANU i smršao 48 KG! A evo zašto je ustajao u CIK ZORE
Foto: Printscreen Grand News

ZVEZDA GRANDA IMAO ČAK 120 KG! Godinu dana Stefan nije liznuo ovu HRANU i smršao 48 KG! A evo zašto je ustajao u CIK ZORE

Stars -

Stefan Kosmajac (24) kaže da mu je Viki Miljković pomogla da smrša 48 kilograma! Bivši takmičar "Zvezda Granda" tvrdi da je odlučio da iz korena promeni svoj život, ali i izgled. Učestvovao je u najpopularnijem muzičkom takmičenju, a mentorka mu je bila poznata pevačica.

- Glavni razlog zbog kog sam smršao je taj što sam imao problema s kičmom. Stomak mi je bio ogroman i bolela su me leđa. Jedva sam stajao na nogama. Osim toga, tada sam bio takmičar u "Zvezdama Granda", a posao pevača, osim dobrog glasa, zahteva i dobar izgled. Shvatio sam da pod hitno moram da smršam, jer sam imao čak 120 kilograma - priča Stefan i dodaje da mu je vetar u leđa davala Viki Miljković.

Stefan Kosmajac
foto: Printscreen

- Promena životnih navika nije išla glatko, ali sam uz pomoć najdražih, kao i tadašnje mentorke, uspeo da skinem 48 kilograma. Davala mi je zlata vredne savete! I sve sam poslušao.

Stefan otkriva koje je pevačicine sugestije usvojio.

Prestao sam da izlazim kasno uveče u grad, da bih imao redovan san i bio odmoran za novi radni dan. Godinu dana nisam okusio slatko, a to nije bilo nimalo lako. Svakog dana sam ustajao rano i trenirao, kako bih bio u formi.

Stefan Petrović Kosmajac, Zvezde Granda
foto: Printscreen/Prva TV

On dodaje da ga je Vikin suprug Dragan Tašković Taške ubedio da ostavi piće.

- Taške mi je rekao da nikad nije probao alkohol. Pomislio sam: "Ako jedan tako uspešan čovek ne zna kakav je ukus piva, što bih onda i ja pio?" Uz Viki i Tašketa promenio sam život!

kurir.rs/hit

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja