"IMALA SAM FILM I VIZIJU ISPRED SEBE" Mira Škorić otkrila koja pesma je baca u trans i plač nasred nastupa! ŠOK ISPOVEST (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

"IMALA SAM FILM I VIZIJU ISPRED SEBE" Mira Škorić otkrila koja pesma je baca u trans i plač nasred nastupa! ŠOK ISPOVEST (VIDEO)

Stars -

Jedna od glavnih tema na estradi je jedan članak iz 1991. godine, koji je pisao o životu Svetlane Cece Ražnatović, specifično o periodu pre nego što se udala za Arkana.

U jednom delu teksta, u detalje je napisano kako je izgledalo Cecino spektakularno bekstvo od roditelja, a navodno joj je u tome pomogla tadašnja drugarica pevačica Mira Škorić.

Škorić je nepredvidivo reagovala na pitanje kako je sve to tačno izgledalo.

Mira Škorić
foto: Kurir televizija

- Zbog toga ste došli? Ne bih to komentarisala, ja sam ovde došla da pevam, radim i ispoštujem medije. Ako imate neko pitanje kako treba onda ću odgovoriti, a za ovo nemam komentar - rekla je pevačica.

Iako nije htela da komentariše temu o koleginici, Škorićeva je bila raspoložena da priča o filmu koji bi trebalo da se snimi, a baviće se životom Džeja Ramadanovskog.

- Džej je istinska legenda i svima nama mnogo nedostaje. Ali svi oni žive kroz pesme, ja rado pevam njihove pesme, oni su ostavili neizbrisiv trag - rekla je pevačica, pa je otkrila da li je zaplakala nekad na nastupu:

02:51

IMALA SAM FILM I VIZIJU ISPRED SEBE Mira Škorić otkrila koja pesma je baca u trans i plač nasred nastupa! ŠOK ISPOVEST

- Jesam, baš nedavno. Pevala sam Ivanova korita i imala sam neki film, jer Merima Njegomir je bila jedna diva i izvanredan vokal. Dosta smo se družili po snimanjima, bila je jedna dama, jednostavno sam imala film i viziju ispred sebe. Dosta njenih pesama je postalo jako slušano, velikani žive kroz pesme.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja