HUMANITARNA AKCIJA ESTRADE! Pogledajte koji pevači su učestvovali za pomoć Lazaru: "Pevamo uvek, kad su poplave, bombardovanja!"
Foto: Kurir Televizija

kurir tv

HUMANITARNA AKCIJA ESTRADE! Pogledajte koji pevači su učestvovali za pomoć Lazaru: "Pevamo uvek, kad su poplave, bombardovanja!"

Stars -

Kada je teško, estrada je uvek na visinu zadatka. Popularni pevači okupili su se u jednom restoranu u Beogradu kako bi prikupili finansijska sredstva za pomoć Lazaru Živanoviću.

Jedna od pevačica koja je učestvovala u humanitarnoj akciji je Zorana Pavić, a ona je imala da kaže sledeće.

- Ja se odazivam, kada znam da novac ide tamo gde treba. Generalno smo moje kolege i ja na raznim mestima, kada je poplava, bombardovanje... Tako da, muzika je ljubav. Nadam se da ćemo uspeti nešto danas da uradimo za Lazara - rekla je pevačica.

Zorana Pavić
foto: Kurir televizija

Vuk Mob je jedan od muzičara koji se rado odaziva na humanitarne akcije, a on

- Ovo je jedna od hiljadu humanitarnih akcije koje smo radili u proteklih 7-8 godina. Stvarno smo ih dosta radili, a ova sigurno nije poslednja. Situacija nije baš sjajna za Lazara, ali ide ka dobrom. Ovo je kolegama ništa, dva sata da uveličaju događaj, a mogu i te kako da pomognu - rekao je pevač.

Celokupan prilog o humanitarnoj večeri, kao i izjave Ljupke Stević i ostalih, možete pogledati u sledećem videu:

02:15

HUMANITARNA AKCIJA ESTRADE! Pogledajte koji pevači su učestvovali za pomoć Lazaru: Pevamo uvek, kad su poplave, bombardovanja!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track