KEVA IZ VELIKOG BRATA NESTALA BEZ TRAGA! Komšije iz Srema: Živela u kući s POLJSKIM WC i GATALA U KAŠIKE, svi se pitaju GDE JE SAD
Foto: Kurir, Printscreen/YouTube

misterija

KEVA IZ VELIKOG BRATA NESTALA BEZ TRAGA! Komšije iz Srema: Živela u kući s POLJSKIM WC i GATALA U KAŠIKE, svi se pitaju GDE JE SAD

Stars -

Zorica Marković, poznatija u narodu pod nadimkom Keva, svojevremeno je bila jedna od najzanimljivijih i najpopularnijih učesnica rijalitija "Veliki brat", i do dan-danas se prepričavaju njene smešne izjave i svađe s pojedinim takmičarima.

Zorica Marković Keva
foto: Printscreen YT

Keva je bila i učesnica rijalitija "Farma 7" kad su je mnogi mešali s imenjakinjom, turbo-folk pevačicom i višestrukom učesnicom rijalitija Zoricom Marković. Ona je sa svojim suprugom Simom Marićem odnela pobedu u kulinarskom takmičenju "Moja kuhinja, moja pravila", gde su osvojili i nagradu od 50.000 evra. Naša ekipa htela je da proveri kako danas živi i izgleda Zorica, za koju mnogi tvrde da bi napravila lom i u "Zadruzi", pa smo se uputili ka Starom Slankamenu, gde se ona posle odlaska iz Beograda preselila sa svojom porodicom. Ipak, u ovom malom sremskom mestu na desnoj obali Dunava saznali smo da je Zorica skromnu kuću u kojoj je živela prodala pre tri godine i da je nestala bez traga i glasa!

Zorica Marković Keva
foto: Printscreen YT

Nekadašnje Zoričine komšije koje smo sreli u Slankamenu pokazale su nam trošnu vikendicu gde je ona živela s porodicom, pa su nam ispričale da je tu više nećemo naći i da o njoj ništa ne znaju od 2020. godine.

Zorica Marković Keva
foto: Printscreen YT

- Kako ne znamo Zoricu?! Ona je bila omiljena ovde, baš u ovoj kućici su živeli. I sad kad bi se pojavila u "Zadruzi", napravila bi lom. Pobedila bi sigurno, pored nje ovi novi likovi ne bi imali nikakve šanse. Kao što i sami vidite, nije joj bilo lako. Ona i Sima su ovde živeli s njihovom ćerkom i Zoričinim sinom iz prvog braka. Ovo je vikendica koju je ona nasledila od babe, tu je dolazila leti. Više nisu mogli da izdrže skup podstanarski život u Beogradu, pa su se preselili ovde. Malo su i uredili ovu kuću, u početku je ovde bio haos. Nisu imali ni kupatilo, samo poljski ve-ce. Pomalo su se bavili i gajenjem bilja, imali su i nešto živine. Imala je i dar gledanja u kašike, mnogi su dolazili tu kod nje da im kaže ko su im sveci zaštitnici. Što je otišla odavde - niko ne zna - prisetio se jedan od komšija.

Zorica Marković Keva
foto: Kurir

Tada se razgovoru priključio još jedan njihov bivši sused, koji nam je otkrio da je Zorica kuću iznenada prodala 2020. godine.

- Zoki je ovde život prijao. Svi su je jako lepo prihvatili. Nije nam se ni na šta žalila. Bila je ovde sigurno više od pet-šest godina. Odjednom, čuli smo da je, u jeku korone pre tri godine, odlučila da proda ovu kuću i da ode. Nikome ništa o ovome nije govorila, niti se kome javila. Bukvalno je nestala od tada i niko ne zna gde je sad i kako je. Kao da je u zemlju propala. Bukvalno je nestala bez traga i glasa. Promenila je i broj telefona. Sad ovde viđamo jednog čoveka koji je kupio kuću od nje, ali preko posrednika. Jednom nam je rekao da on nije imao nikakav kontakt s njom i da je nije ni video. Nadamo se samo da je živa i zdrava - završavaju zabrinute komšije.

1 / 7 Foto: Kurir

Podsetimo, jedna od najburnijih legendarnih svađa koje je Zorica imala na "Farmi" bila je ona s Vesnom Zmijanac, na čiji je račun je nakon jednih nominacija uputila žestoke uvrede.

- Osoba koju nominujem je kamiondžija Zorica Marić, zato što me prosto iritira - prokomentarisala je tada Vesna i namerno pogrešila njeno prezime, nakon čega joj je Markovićeva odbrusila:

- Isti slučaj, iritiraš me, ministarko, znaš kolko mene zabole štikla kad ugazim u go*no što je ona mene nazvala kamiondžijom, ti si kerov ku*ac - sa ironičnim osmehom vratila joj je tada Keva.

Zorica Marković Keva
foto: Printscreen YT

Kurir.rs/A. Panić - M. Jović

Bonus video:

03:07

HOROR FARMA U LISOVIĆIMA POSLE PET GODINA OD ZAVRŠETKA RIJALITIJA: Imanje propada, okupljaju se ljudi u crnom i izvode rituale!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track