PEVAČ SE PRISETIO KADA JE BRANKA BLEK ROUZ POKAZALA GOLE GRUDI NA TV! Ona je potom otkrila koliko ima godina: OSTAVILA SVE U ŠOKU!
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

PEVAČ SE PRISETIO KADA JE BRANKA BLEK ROUZ POKAZALA GOLE GRUDI NA TV! Ona je potom otkrila koliko ima godina: OSTAVILA SVE U ŠOKU!

Stars -

O tome da su godine samo broj, polemiše se stalno, a pevač je spomenuo razgovor između Arnolda Švarcenegera i Silvester Stalonea, koji su rekli da se osećaju kao da imaju 35 godina.

Gosti u "Pulsu Srbije" kod voditelja Ivana Gajića bili su pevač Ivan Gavrilović i striptizeta Branka Blek Rouz.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

Blek Rouz se nadovezala na razgovor o godinama, pa je otkrila koliko ona ima jer njen izgled to uopšte ne odaje.

- Ja sam nedavno napunila 50 godina, a uopšte se tako ne osećam. Postala sam baka, imam tri unučića. Osećam se kao da imam tridesetak. Meni dele komplimente da bolje izgledam sad nego kad sam bila mlađa.

01:09

PEVAČ PRISETIO NA DAN KADA JE BRANKA BLEK ROUZ POKAZALA GOLE GRUDI NA TV! Ona je potom otkrila koliko ima godina: IMAM TRI UNUKA!

Nakon toga, Gavrilović se prisetio jednog momenta na televiziji kada je Branka Blek Rouz ostala bez korseta usred emisije.

- Gostovali smo ona i ja kod Minimaksa. Branka je nosila neki korset, a on je gledao i gledao... Slušao je dok je pričala i samo joj je skinuo taj korset i Branka ostade obnažena, a grudi potpuno gole - rekao je pevač.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track