OVAKO DRAGANA MIRKOVIĆ ZAVIJA SARME! Pevačica živi u DVORCU od 50 miliona evra, a radi sve što i druge DOMAĆICE!
Foto: Privatna arhiva Dragana Mirković

ne zaobilazi kuhinju

OVAKO DRAGANA MIRKOVIĆ ZAVIJA SARME! Pevačica živi u DVORCU od 50 miliona evra, a radi sve što i druge DOMAĆICE!

Stars -

Pevačica Dragana Mirković zavijala je sarme u sred emisije. Ona je gostovala kod voditelja Nenada Škundrića u njegovom šou "Sve po spisku sa Škundrićem" gde ju je sačekao neobičan zadatak,

Kako se pre nekoliko meseci javno pohvalila da se odlično snalazi u kuhinji i da zna da napravi sarme, voditelj je to hteo sad da proveri na delu. Jer, nije baš svakodnevna pojava da neko ko živi u dvorcu od 50 miliona evra, radi sve ono što i obične domaćice. Škundrić je doneo je Dragani kiseli kupus i mleveno meso, kao i ostale namirnice i bacio je na posao.

Pevačica je priznala da joj se ovako nešto nije dogodilo za 40 godina karijere, ali je rado prihvatila izazov i pred kamerama pokazala da j ezaista odlična kuvarica, ali je i poručila voditelju da treba da ga bude sramota što joj nije poverovao.

Dragana Mirković
foto: Youtube/Sve po spisku sa Skundricem

- Odmah da ti kažem da ti nije neki list kupusa, ogroman je. Postoje dve vrste sarmi, ona beogradska to je ogromna, a u mom kraju se prave male sarme, kao od vinove loze. Auu, ala se steglo ovo meso, mogao si da ga podgreješ. Ovo je samo klasično zavijanje sarme, ovo je požarevačka sarma, tako se to radi u mom kraju - rekla je Dragana i dobila aplauz.

Kurir.rs/

Bonus video:

00:51

Pogledajte kako je Dragana Mirković ukrasila DVORAC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track