TEA PRIVEDENA, A EVO ŠTA SE DESILO SA STOJOM! Novakovićkin muž Igor progovorio o DRAMI U ŠVEDSKOJ
Foto: Shutterstock, Printscreen/Instagram, Ana Paunković

OGLASIO SE IGOR JOVANOVIĆ

TEA PRIVEDENA, A EVO ŠTA SE DESILO SA STOJOM! Novakovićkin muž Igor progovorio o DRAMI U ŠVEDSKOJ

Stars -

Nakon privođenja Tee Tairović na nastupu u Švedskoj, njen menadžer Neša Bridžis izjavio je da je u pitanju redovna procedura i da je policija tražila ugovore ne samo od nje, nego i od njenih kolega Stoje Novaković i repera Devita.

Tea Tairović
foto: Kurir Televizija

Ovim povodom, naša redakcija kontaktirala je Stojinog supruga Igora Jovanovića, koji nam je rekao da je sa pevačicom sve u najboljem redu i da ona nije bila predmet nikakve provere.

Stoja Novaković, Muž Igor, Novi Album
foto: Damir Dervisagic

- Sad sam se čuo sa Stojom, sve je u redu s njom. Ona nije imala nikakvih problema sa vlastima u Švedskoj. Nije mi spominjala nikakve kontrole ni policiju. Na ugovor smo radili ovaj koncert, imamo papire za sve, kao i uvek. Uskoro krećem po nju na aerodrom da je dočekam, stiže predveče. Hvala na brizi - poručio nam je ljubazno Stojin suprug.

Tea Tairović, Stoja, Devito
foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić

Podsetimo, policija je Tei stavila lisice na ruke tokom nastupa, te je zato bila u svečanoj haljini i s frizurom i šminkom, a ovo joj nije bio prvi put. Ona je u oktobru privedena na aerodromu u Nemačkoj jer je kod sebe imala veću količinu novca od dozvoljene.

- Policija je sinoć došla u redovnu kontrolu. Tražili su ugovore, ne samo od nje nego i od Stoje i Devita. Ona je pokazala svoj ugovor i policija se zahvalila, nisu imali razlog za zadržavanje. Večeras nastupa na privatnoj proslavi u Sofiji u Bugarskoj - poručio je Tein menadžer nakon što su se fotografije privođenja pojavile u javnosti.

Tea Tairović
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

02:57

TEA TAIROVIĆ ODGOVARA NA ŠKATLJIVA PITANJA! Pevačica ponosno pokazuje atribute u tesnoj suknji! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track