DRAGAN STOJKOVIĆ BOSANAC ODBRUSIO ĆERCI USRED NASTUPA: "Nemoj više da me tataš!" Džidži otvorila dušu: "Od tad ga OVAKO ZOVEM!"
Foto: Kurir Televizija, Printscreen/Pink

kurir tv

DRAGAN STOJKOVIĆ BOSANAC ODBRUSIO ĆERCI USRED NASTUPA: "Nemoj više da me tataš!" Džidži otvorila dušu: "Od tad ga OVAKO ZOVEM!"

Stars -

Pevačica Aleksandra Stojković Džidža ispričala je urnebesnu priču otkad je počela da svoj oca doziva po njegovom imenu.

Naime, Draganu Stojkoviću Bosancu je zasmetalo jer ga je na svim nastupima najavljivala kao tatu.

Više o tome je ispričala njegova ćerka Džidža dok je gostovala u "Pulsu Srbije" kod voditelja Ivana Gajića.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

- U Americi smo bili šest nedelja Dragan i ja... Tako zove tatu... Kad smo bili na turneji uvek sam ja otvarala scenu. Uvek sam ga najavljivala kao tatu, a nakon nekoliko puta mi je rekao "nemoj više da me tataš". Meni je to bilo smešno, pa sam rekla da je odsad Dragan. Inače, u Americi je bilo fenomenalno, imali smo svadbu u Njujorku, a sada možda odemo u Australiju - rekla je Džidža, pa je rekla da njen otac nikada nije bio u Australiji:

- Australija je jako lepa, baš joj se radujem. Već sam tamo bila, a Dragan nije, tako da ovog puta ja njega vodim u Australiju.

01:03

DRAGAN STOJKOVIĆ BOSANAC DOŽIVLJAVAO NEPRIJATNE SCENE OD ĆERKE NA NASTUPIMA: Ovako sam ga nazivala, a od tad ga ne zovem tata!

Nedugo zatim, rekla je otkud trend da srpski muzičari odlaze u Ameriku, pa je i uporedila tamošnju publiku sa našom:

- Oni su gledali klipove gde Draganu stavljaju veliki bakšiš na harmoniku, pa su rekli da je to to. Vrlo je slično tamo i ovde, skoro da je isto, jedino što morate za svakog po nešto da odsvirate, tamo su ljudi sa celog Balkana.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track