"MANIPULATOR! PRITISKA MAJKU DA BI SLOMIO SINA" Bivša ljubavnica Miroslava Ilića provalila pevačevu taktiku?" NEĆE MU UPALITI!
Foto: Nemanja Nikolić, Darko Kostić

suđenje za očinstvo

"MANIPULATOR! PRITISKA MAJKU DA BI SLOMIO SINA" Bivša ljubavnica Miroslava Ilića provalila pevačevu taktiku?" NEĆE MU UPALITI!

Stars -

U emisiju Puls Srbije uključila se Mirjana Antonović koja tvrdi da je otac njenog sina Devina pevač Miroslav Ilić. Ona je razgovarala sa Ivanom Gajićem povodom tužbe koju je pevač podneo protiv nje.

Puls
foto: Kurir Televizija

- U pitanju je krivična prijava protiv mene za krivično delo povrede tajne postupka. Ja nisam smela ništa da prenosim u medijima što se dešavalo. Za to sledi kazna od godinu dana i nije baš prijatno. Ja sam se ipak pridržavala svega što je sudija zahtevala i kad su pregledali sudsku prijavu došli su do toga da je bez osnova i zato su je odbacili - kaže Antonović i dodaje da ovo nije prvi puta da Ilić protiv nje podnosi tužbe:

- Prvo me je tužio za proganjanje. To je glupost velika. Žena koja živi 7000 kilometara daleko od njega da ga proganja. Mene proganjaju svaki dan. Pritisnem blok i nema više proganjanja. Ovo drugo tužba je ipak opasnija.

Antonović je uverena da Ilić tužbama želi da izvrši pritisak na nju kako bi njen sin odustao od tužbe protiv njega:

- Ovo je očigledno sistematski pritisak na majku da bi sin odustao od tužbe. To je i manipulacija suda i zakona. Njemu je sve ovo jako teško palo. Pogotovo što postoji mogućnost da njegova majka ni kriva ni dužna završi u zatvoru. A smeta mi i ovo ometanje svih ovih šarlatana koji pričaju o meni po novinama. To je sve taktika kako bi slomio Devina, a to mu neće upaliti!

05:08

MANIPULATOR! PRITISKA MAJKU DA BI SLOMIO SINA Bivša ljubavnica Miroslava Ilića provalila pevačevu taktiku? NEĆE MU UPALITI!

- Devin je suviše ranjen da bi odustao pošto on ne želi da ijedno drugo dete preživljava takvu bol. Ja mu ne bih dozvolila da on zbog mene ne učini to što želi pa makar završila u zatvoru.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja