Najnovije vesti

OVAJ BOGATI BIZNISMEN JE PRIZNAO SINA MIRJANE ANTONOVIĆ! Progovorio o porodičnim odnosima i otkrio zašto je DEVIN PROMENIO IME!
Foto: Privatna Arhiva, Dragan Kadić

ŠOK DETALJI

OVAJ BOGATI BIZNISMEN JE PRIZNAO SINA MIRJANE ANTONOVIĆ! Progovorio o porodičnim odnosima i otkrio zašto je DEVIN PROMENIO IME!

Stars

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović godinama ne odustaje od odluke da dokaže da je pevač biološki otac njenog sina Devina.

Miroslav Ilić
foto: Privatna Arhiva

Pevač za sve ove godine nije želeo da prihvati Devina, te se godinama sudi sa njima. Mirjanin bivšu suprug Daniel Antonović priznao je njenog naslednika, a Ilić je jednom prilikom govorio o tome.

− Toj gospođi sam poručio da njen sin ima jednog oca, a to je onaj koji ga je priznao i koji se u dokumentima vodi kao njegov otac. Ali, ako ona želi da mu taj čovek više ne bude otac nego da to budem ja, mora prvo da poništi očinstvo tog gospodina - rekao je on.

Miroslav Ilić

Inače, Danijel Antonović je bogati biznismen i bavi se prodajom luksuznog krzna. Mirjana je neposredno po dolasku u Ameriku, radila kao model, odnosno zaštitno lice te firme. Brzo se između nje i Danijela rodila ljubav, a zatim su ušli u brak u kome su dobili ćerku Dijanu.

Brak nije bio srećan, a Mirjana je kasnije pričala da je njen suprug bio posesivan.

− Ja sam za njega bila predmet koji nije mogao da pusti − opisivala je njihov odnos.

Mirjana Antonijević
foto: Printscreen Facebook

Dok je vođena brakorazvodna parnica upoznala je Miroslava Ilića i rodila sina Devina, kome je prvo namenila ime Kristijan.

− Kada je Devin napunio šest godina i trebalo da krene u školu, a Miroslav se nije javljao, Mirjana me je zamolila da Devinu dam prezime, da bude isto kao ono koje nosi njegova sestra, tako da dete ima manje problema u školi. Ona je bila zadužena za finansijske obaveze oko Devina i njegovo izdržavanje. Pristao sam. Advokat je brzo predao papire i Kristijan je postao Devin u šestoj godini. Od početka sam bio u toku sa svim dešavanjima u vezi sa tužbom i utvrđivanjem očinstva – govorio je Danijel Antonović, koji je i danas blizak sa Devinom, ali i sa Mirjanom. Ipak, za razliku od njih bogati biznismen se ne eksponira u medijima, a nema ni profil na društvenim mrežama.

- Moramo da razjasnimo da sam ja od Devinovog rođenja bio svestan da on nije moj biološki sin. Mirjana i ja smo prethodno godinama bili razdvojeni i nismo živeli zajedno, a bili smo u toku procedure razvoda. Nedugo posle Devinovog rođenja sam saznao da je njegov biološki otac Miroslav Ilić - istao je Danijel tada.

Miroslav Ilić, Mirjana Antonijević
foto: Damir Dervišagić, ATA Images

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

MIROSLAV ILIĆ ZA KURIR TV: Piće ne podnosim, a pio sam da bih se dokazivao u društvu! U JEDNOM PIJANSTVU SPALIO SUPRUZI GARDEROBU
01:52

MIROSLAV ILIĆ ZA KURIR TV: Piće ne podnosim, a pio sam da bih se dokazivao u društvu! U JEDNOM PIJANSTVU SPALIO SUPRUZI GARDEROBU

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja