VRELI KADROVI! Bivša modelsica se skinula u minijaturni bikini i raspalila maštu svima! Sindi ovako uživa na Dominikani (FOTO)
Foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

BUJNO POPRSJE U PRVOM PLANU

VRELI KADROVI! Bivša modelsica se skinula u minijaturni bikini i raspalila maštu svima! Sindi ovako uživa na Dominikani (FOTO)

Stars -

Pevačica Ivana Stamenković poznatija kao Sindi, neki period se povukla iz medija. Sindi je često aktivna na Instagramu gde postavlja fotografije i deli trenutke iz privatnog života.

Pevačica trenutno uživa u Dominikanskoj republici a pozitivni komentari na račun njenog izgleda nisu izostali.

"Uf kakva si", "Svaka čast za izgled", "Savršena" bili su samo neki od komentara ispod fotografije.

Ivana Stamenković Sindi
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Sindi je svojevremeno govorila u emisiji "Sceniranje" o napuštanju grupe na Kurir televiziji kao i o odnosu sa svojom koleginicom i bivšom članicom grupe "Models" Sandrom Meljiničenko.

- Ja je pamtim kao opuštenu devojku, imam lepo mišljenje o njoj. Nije me zvala na svadbu jer smo se posvađale neposredno pre nego što će ona izaći iz grupe. Tako da mi smo prekinule kontakt. Posvađale smo se oko toga što je ona kasnila na neki nastup koji je bio u Parizu tad, tako da smo imali probleme oko kašnjenja. Ja sam joj zamerila. Žustrije smo se posvađale i tada smo prekinule kontakt - priznala je pevačica svojevremeno.

Kurir.rs/S.B.

Bonus video:

00:13

Sindi pokazala bujne grudi naslov

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track