TIKTOKER IZNEO NOVE DOKAZE PROTIV INFLUENSERA! Nag gospodin iz hotela ipak nije SOBARICA, dobro se POZNAJU (FOTO)
Foto: Printscreen, Privatna Arhiva

DRAMA SE NASTVALJA

TIKTOKER IZNEO NOVE DOKAZE PROTIV INFLUENSERA! Nag gospodin iz hotela ipak nije SOBARICA, dobro se POZNAJU (FOTO)

Stars -

Klupko oko samozvanog inflensera Raduna Bakića koji je na društvenim mrežama objavio snimak selfija iz hotelske sobe, a u pozadini se vidi stariji gospodin koji stoji okrenut leđima, a on tvrdi da je u pitanju čovek od 27 godina koji čisti sobe se polako odmotava.

Radun Bakić
foto: Printscreen

Najpre je Radun sam sebe nesmotreno raskrinkao, a sada je na aplikaciji Tik-Tok osvanula još jedna fotografija sa javnosti nepoznatim muškarcem.

Doduše, ovoga puta nije iz hotelske sobe, ali deluje da jeste sa zajedničkog letovanja kao i to da je u pitanju isti čovek.

Nju je objavio tiktoker Kenny na svom profilu i objasnio da je to uradio jer ga je Radun ničim izazvan vređao u ponižavao. Njih dvojica su izgleda u ratu na društvenim mrežama, ali Kenny samozvanog influensera ima u šaci.

Dokazni materijal je objavio na svom profilu i detaljno objasnio o čemu se radi.

Radun Bakić
foto: Printscreen

- Je l on stvarno mislio da će postati zvezda dudlajući ga starijim dedicama za versaće gaće i da će tako postati model - zapitao se tiktoker i dodao:

- Imam spektakl u akciji Redžun (prim.aut. Radun Bakić) Porotonovi sa svojim frajerom. Pogledajte kako se postaje zvezda i kako se zarađuje - rekao je između ostalog ovaj tiktoker. On je, kako stoje stvari uspeo pre svih da napravi printskrin Bakićevog videa gde se u pozadini vidi vremešni gospodin koji je stajao polugo ili kompletno go njemu iza iza leđa, dok samozvani influenser snima selfi.

Podsećanja radi, haos je nastao na tviteru gde je Radun pokušao da se opravda da je u pitanju kako kaže čistač hotelskih soba, ali mu to nije pošlo za rukom.

Radun Bakić
foto: Printscreen Twitter

Ljiljana Stanišić

01:36:13

SCENIRANJE 05.02.2023. OLIVERA CIRKOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track