TRUDNA MARIJA MIKIĆ PROŽIVLJAVA LINČ! Hitno se oglasila i poslala SNAŽNU PORUKU!
Foto: Printscreen/Instagram

OVO JE NJENA PORUKA

TRUDNA MARIJA MIKIĆ PROŽIVLJAVA LINČ! Hitno se oglasila i poslala SNAŽNU PORUKU!

Stars -

Mariju Mikić napali na Instagramu, ona se oglasila nakon što je podržala Rijanu i otkrivanje njene trudnoće.

Marija Mikić
foto: Kurir televizija

Pevačica Marija Mikić na Instagram profilu objavila je stori u kom se obratila njenim pratiocima, koji su je prozvali nakon nastupa pevačice Rijane.

Podsetimo, Rijana je na sinoćnom nastupu otkrila da je drugi put u drugom stanju, što je sve iznenadilo, budući da se o tome ništa nije znalo. Mikićeva je podržala Rijanu, te je istakla koliko se na njoj vidi da je srećna.

Rijana
foto: TIMOTHY A. CLARY / AFP / Profimedia

Međutim, po svemu sudeći, Mariju su počeli da napadaju na društvenim mrežama zbog toga što je podržala pevačicu koja je u drugom stanju odlučila da nastupi na prestižnom događaju, a koncept nastupa je sadržao i trenutak gde je lebedela u vazduhu na svetlećoj platformi.

Marija Mikić
foto: Printskrin/Instagram

- I možda ću prvi i poslednji put da napišem. Posle svakakavih nekih komentara koji su mi bili upućeni, naravno pored svih lepih i hvala vam na tome. Sama činjenica osuđivati ženu mnogo govori o nekim ljudima. Ali to je njihovo, nije naše. To zapamtite. I trudnoća nije bolest. Trudnoća je nešto najlepše na svetu. Pričam ukoliko je sve kako treba i ako su mama i beba većinu vremena dobro. Svim ženama koje se bore da održe trudnoću treba skinuti kapu i pokloniti se. I pevaći dokle je meni lepo i dokle meni prija, jer žena može sve. Samo srećna mama je dobra mama. Početak i kraj - napisala je Marija Mikić na Instagramu.

Marija Mikić
foto: Printscreen/Youtube/IDJVideos.TV

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

01:06

Marija Mikić iskreno o trudnoći, ali i o tome koliko je osetljiva: Pokazala telefon i fotku kako je plakala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track