BEZ MILOSTI URNISALA NASTUP TRUDNE RIJANE Zorannah šokirala javnost, obrušila se na pevačicu i osula paljbu "MRTVO PUVALO"
Foto: Sean Ryan/IPS / Shutterstock Editorial / Profimedia, Damir Dervišagić

SKANDAL

BEZ MILOSTI URNISALA NASTUP TRUDNE RIJANE Zorannah šokirala javnost, obrušila se na pevačicu i osula paljbu "MRTVO PUVALO"

Stars -

Modna Blogerka Zorana Jovanović Zorannah, žestoko je na svom TikToku isprozivala pevačicu Rijanu nakon njenog nastupa na SuberBowl-u.

Zorana Jovanović, Zoranah
foto: Printskrin Youtube

Naime, Zorana je, šminkajući se, prokomentarisala trenutno najaktuelniju temu na svetu, a to je nastup pevačice na pomenutom takmičenju.

Rijana
foto: TIMOTHY A. CLARY / AFP / Profimedia

- Njena energija, energija mrtvog puvala, ne znam zašto nije đuskala, mozda zato što je trudna, a možda je i u fazonu, boli me du*e, nisam dovoljno plaćena. Cela prva trudnoća go stomak i rese, a sada objavljuje da je trudna zakopčana do grla, ni ne vidi se da je trudna - rekla je Zorana i dodala:

Zorana Jovanović
foto: Pritnscreen/Youtube

- Prva je takođe koja nije imala gosta, možda zato što je u drugom stanju. Kapiram, ne možes se trudna vrteti oko šipke. Nemojte me shvatito pogrešno, nastup je bio kul, ali je energija mrtvog puvala, prosto i jednostavno - rekla je Zorana.

Zorana Jovanović
foto: Printscreen

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

00:06

ZORANNAH SE SKINULA U KUPAĆI, ZAPALILA MAJAMI! Blogerka se snimala na plaži, sve oči uprte u njeno TELO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track