SLAVLJE U VETERNIKU Nakon Dejanovog i Dalilinog razvoda oglasila se mama Bilja: "ČASTILA SAM CEO SALON" Nikad nije bila SREĆNIJA
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen RED tv, Nenad Kostić

LAKNULO JOJ

SLAVLJE U VETERNIKU Nakon Dejanovog i Dalilinog razvoda oglasila se mama Bilja: "ČASTILA SAM CEO SALON" Nikad nije bila SREĆNIJA

Stars -

Kao bomba odjeknula je vest da su se Dejan Dragojević i Dalila zvanično razveli, a ponosna majka Biljana nije krila koliko joj je laknulo.

Povodom njihovog razvoda oglasila se Dejanova majka Biljana Dragojević sa kojom bivši pobednik Zadruge punih pet godina nije razgovarao zbog Dalile.

Biljana Dragojević
foto: Printscreen/Pink

- Dugo smo čekali taj 14. februar da se Dejan i zvanično razvede, znali smo da će to biti danas definitivno, nema šta drugo. Srećna sam, slavimo! Ja sam bila na poslu kada su mi javili, odmah sam častila sve u salonu - rekla je Biljana.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen Premijera - Vikend specijal

Podsetimo, nakon pete sezone "Zadruge" koju je obeležila surova prevara koju je Dalila Dragojević učinila Dejanu, mnogi se razvijali teorije zavere zašto se njih dvoje nisu razveli odmah po izlasku iz rijalitija. Jedni su mislili da su sve uradili planski, dok su drugi bili pri stavu da se on i dalje nada pomirneju.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

00:15

Dalila Dragojević bahati se u klubu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja