"OŽENIO SAM JE I UZEO NJENO PREZIME" Dejan jedva dočekao RAZVOD, izneo ŠOK detalje i potkačio neprijatelje! Već planira i bebu?
Foto: ATAImages, Shutterstock, Ilustracija

dragojević ned časi ni časa

"OŽENIO SAM JE I UZEO NJENO PREZIME" Dejan jedva dočekao RAZVOD, izneo ŠOK detalje i potkačio neprijatelje! Već planira i bebu?

Stars -

Pobednik pete sezone rijalitija Zadruga Dejan Dragojević zvanično se razveo, a sada je otkrio i da li će ispuniti javno obećanje i odvesti svoju novu izabranicu, lepu Jovanu pred matičara.

Naime, on je pre nekoliko dana izjavio da planira opštinsko venčanje na dan razvoda, a sad se našalio na ovu temu, pa duhovito prokomentarisao celu situaciju, a iskoristio je priliku i da još jednom potkači Maju Marinković i njenog oca Radomira Takija Marinkovića, sa kojima je već neko vreme u medijskom ratu.

Dejan Dragojević, devojka Jelena
foto: ATAIMages

- Da, oženio sam ovu devojku, ali sam uzeo njeno prezime. Na venčanje je pozvan bio samo dron i babe koje će da finansiraju sve ovo. Žena u opštini nam je čestitala i dala 50 evra popusta na belu tehniku, uzeli smo se u opštini Beli Potok, ako dobijemo ćerku biće Maja, a ako dobijemo sina zvaće se Taki - poručio je Dejan kroz šalu, a kad će doći do velikog svadbenog veselja i pravog venčanja, ostaje da saznamo.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

00:32

Dejan Dragojević proslavio Srpsku novu sa NJOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja