"KARLEUŠA ZA SIROMAŠNE" Fanovi urnišu Daru Bubamaru, obrušili se na nju zbog JEDNE STVARI - uporedili je čak i sa Stojom, SKANDAL
Foto: Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić, Printscreen/YouTube

kritike na račun pevačice ne prestaju...

"KARLEUŠA ZA SIROMAŠNE" Fanovi urnišu Daru Bubamaru, obrušili se na nju zbog JEDNE STVARI - uporedili je čak i sa Stojom, SKANDAL

Stars -

Prašina oko Dare Bumare se ne stišava, a razlog je pevačicin spot za pesmu oko kojeg se digla pompa.

Naime, korisnici društvenih mreža obrušili su se na pevačicu, jer je evidentno da Bubamarina sklonost ka obradi fotgrafija u fotošopu nije uspela da se sprovede na videu koji je izbacila.

Dara Bubamara
foto: Printscreen YouTube

Dara je objavila nekoliko fotografija na Instagramu, a one nemaju veze sa onim što su gledaoci imali priliku da vide u spotu za pesmu "Koka roka". Uveliko su počele kritike na račun pevačice na Instagramu, Jutjubu i Tviteru.

- Karleuša za siromašne i je li ona trudna kao Stoja u spotu "Žena starija"? - napisao je jedan od korisnika Tvitera.

Podsetimo, Jelena Karleuša nedavno je otkrila na Instagramu da je Milan Laća Radulović pesmu "Koka" koju mu je ona platila za nov album prodao Dari Bubamari. Tada smo pokušli stupiti u kontakt sa pevačicom, ali ona nije želela mnogo komentarisati ove navode.

Dara Bubamara
foto: Printscreen YouTube

- Ja radim i to punom parom, a šta drugi rade i čime se bave u dokolici ne pratim, niti me zanima. Nemam vremena za budalaštine, snimam nov album, putujem, uživam i upravo sam krenula za Sarajevo gde imam nastup, a i pevam svakog vikenda - poručila je Dara za Kurir nedavno.

Kurir.rs

Bonus video:

00:19

Dara Bubamara izašla napolje, glasno jeca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja