"VOLEO BIH DA SRETNEM ŠABANOVOG UBICU I DA MU PRESUDIM" Brat Hasan Dudić i dalje ogorčen zbog presude (VIDEO)
Foto: Dragana Udovičić, Printscreen

POTRESNO

"VOLEO BIH DA SRETNEM ŠABANOVOG UBICU I DA MU PRESUDIM" Brat Hasan Dudić i dalje ogorčen zbog presude (VIDEO)

Stars -

Danas se navršava četiri godine od kada je poginuo kralj narodne muzike Šaban Šaulić. Njegova porodica i prijatelji okupili se u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju da mu još jednom odaju počast. Šabanov brat Hasan Dudić progovorio je o presudi koju je Alsin Levet dobio zbog dvostrukog ubistva iz nehata.

pomen Šabanu, Šaban Šaulić
foto: Zorana Jevtić

- Ostatak života živeću za sebe i za brata Šabana. Presuda njegovom ubici koji je osuđen na tri godine zatvora je bruka za čovečanstvo . Voleo bih da ga sretnem i da mu ja presudim na svoj način - rekao je Hasan u bolu.

Hasan Dudić
foto: Printscreen

Podsetimo, Alsin Levent je prvobitno osuđen na tri godine i tri meseca zatvora zbog dvostrukog ubistva iz nehata. Međutim, u oktobru prošle godine njemu je kazna smanjena za tri meseca, a porodica Šaulić je bila razočarana i pored toga što su smatrali da je prvobitna kazna bila mala.

Šaban Šaulić, suđenje, Alsin Levent
foto: Printscreen/DW

Nemački sud je ipak početkom ove godine odbacio reviziju presude koju je zatražio nemački građanin Alsin Levent, nakon što je osuđen krivim za saobraćajnu nesreću u kojoj je život izgubio pevač Šaban Šaulić.

02:43

Hasan Dudić na pomenu Šabanu: Ostatak života živeću za sebe i za brata Šaban

Kurir.rs/S.B.

Bonus video:

05:59

ŠOK! HASAN DUDIĆ U EMISIJI UŽIVO IZJAVIO LJUBAV SPISATELJICI: Kao lutka si, zaljubljen sam u tebe, napisao sam ti i pesmu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja