STARLETA NAĐENA MRTVA U KANALU Uzrok nesreće Daliline drugarice i danas MISTERIJA, Miki Mećava tvrdio da se plašila da će je UBITI

tragedija

STARLETA NAĐENA MRTVA U KANALU Uzrok nesreće Daliline drugarice i danas MISTERIJA, Miki Mećava tvrdio da se plašila da će je UBITI

Stars -

Starleta, koja se oprobala i kao pevačica, Slađana Guduraš nađena je mrtva u kanalu u naselju Kuzmin u decembru 2014. godine. Njen automobil sleteo je sa puta, a do danas je uzrok te nesreće ostao obavijen velom tajne.

Starleta, Ministar, Prostitucija, Starlete, Elitna Prostitucija, Slađana Guduraš

Niko do sada nije ispričao šta se tačno dogodilo, a u javnosti su se mogle čuti razne priče. Jedna od njih je da je Slađa ubijena, jer je volela opasne momke, a pričalo se i da zna mnogo toga o elitnoj prostutuciji u koju su bili upleteni neki moćni ljudi. Ovo nikada nije dokazano, a obdukcija je pokazala da su uzrok smrti višestruke povrede koje su nastale nakon sletanja njenog automobila u kanal.

Pevač Miki Mećava je nakon vesti da je Slađa pronađena mrtva ispričao za medije da mu se dve nedelje ranije požalila da je neko prati i da strahuje da će je ubiti.

Starleta, Golf, Poginula, Miki Mećava, Kanal, Đus, Slađana Guduraš

- Trećeg i četvrtog decembra nas dvoje smo prespavali u jednom hotelu u Sarajevu i tada mi je rekla da se plaši za život jer ima osećaj da je neko prati i da će je ubiti. Od svojih prijatelja koji su inspektori tražila je obezbeđenje. Kao da je prizvala smrt. Nije želela da izlazi po restoranima jer se bojala da joj ne naude - rekao je tada Miki Mećava.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/HypeTV

Slađa je bila bliska prijateljica Dalile Dragojević, koja se u vreme njihogog druženja predstavljala prezimenom Moreno. Pojavila se u jednoj epizodi serije "Lud, zbunjen, normalan", a snimila je i duet s Ivanom Ivanovićem Đusom "Silikoni i kubici".

Nekoliko godina nakon njene smrti, prema pisanju medija, njena majka je pokušala samoubistvo.

Starleta, Golf, Poginula, Miki Mećava, Kanal, Đus, Slađana Guduraš

Slađa se u vreme tragedije zabavljala s dečkom Zoranom, s kojim je bila dve godine u vezi, i on je tada otkrio medijima da su bili u kontaktu veče pre nego što je stradala.

- Tada je bila u stanu u Beogradu. Na dan pogibije otišla je u Bijeljinu do fakulteta i da obiđe svoj butik. Razmenili smo par poruka i sve je bilo u redu. Krenula je za Beograd i od tada joj se gubio svaki trag. Bila je dobar vozač, a tim putem je prošla na stotine puta - ispričao je tada Zoran.

Slađu su, kako je izjavio njen dečko, našli meštani posle šest dana od kada je prijavljeno da je nestala. Njen "golf 5" bio je na krovu u gustom šiblju u kanalu.

Gudurašova je sahranjena na gradskom groblju u Srpcu. Na večni počinak ju je ispratilo oko 200 ljudi. Imala je 27 godina.

Kurir.rs

Bonus video:

00:37

Tamara Đurić u velikoj emotivnoj ispovesti u Sceniranju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track