PALO POMIRENJE?! Aleksandra Kovač jednim potezom priznala KAKAV ODNOS IMA SA SESTROM KRISTINOM! Šok objava otkrila previše!
Foto: Damir Dervišagić

SESTRE KOVAČ ZAKOPALE RATNE SEKIRE

PALO POMIRENJE?! Aleksandra Kovač jednim potezom priznala KAKAV ODNOS IMA SA SESTROM KRISTINOM! Šok objava otkrila previše!

Stars -

Sestre Kovač, Aleksandra i Kristina, ćerke legendarnog kompozitora Kornelija Kovača, još kao male bile su deo estrade.

Pored roditelja umetnika, oca kompozitora, majke tekstopisca i scenariste (Spomenka Kovač), logično je bilo da se otisnu u sličnom pravcu, te su u tinejdžerkim godinama osnovale grupu i tako započele svoje prve estradne korake i ispisale istoriju u ovom muzičkom pravcu.

Kristina Kovač, Aleksandra Kovač
foto: Printskrin / You Tube

Devedesetih godina, harale su muzičkom scenom, grupa zvala se "K2", a n njihove pesme mnoge generacije sa zadovoljstvom pevaju i dan danas.

Kristina Kovač, Aleksandra Kovač
foto: Printskrin / You Tube

"Džangl Manija", "Sestre", "Hajmo u život", samo su neki od hitova koje su sestre pevale u to vreme, a čini se, na vrhuncu karijere, grupa se raspala i nestale su sa javne scene.

Kristina Kovač, Aleksandra Kovač
foto: Printskrin / You Tube

Nakon nekog vremena, nastavile su muzičku karijeru ali samostalno. Iako su jako uspešne bile i kao solisti, domaća javnost je uvek žalila za njihovom grupom.

Vremenom, pokrenute su razne spekulacije o njihovom odnosu, te se dosta govorilo o nesuglasicama i porodičnim raskolima između njih dve.

Podsećanja radi, sestre Kovač imaju i mlađu sestru, koja je svojevremeno bila poznata javnosti po seriji na jednoj domaćoj televiziji.

Kristina Kovač
foto: Dragan Kadić

Aleksandra i Kristina, pisale su muziku, tekstove i aranžmane za druge izvođače, te su karijeru u potpunosti zaokružile. Poznate po umetnosti i kvalitetu, često su radile "iz senke", dok je domaćoj javnosti i dalje bio zanimljiviji njihov odnos i spekulacije da su prekinule svaki konktakt.

Aleksandra Kovač
foto: Miša Obradović

Nakon smrti oca Kornelija, ponovo je region brujao od njihovih navodnih prepucavanja, a do kraja je ostalo pitanje, da li je sve to zaista istina ili su samo navodi i nerazumevanje Instagram objava učinili svoje.

Danas, za razliku od priča razdora, isplivala je vest da su sestre zakopale ratne sekire, a za to postoji i dokaz.

Kristina Kovač, Aleksandra Kovač
foto: Ana Paunković, Luka Šarac

Naime, Kristina Kovač je za jedno takmičenje napisala kompoziciju, koja je odmah osvojila srca publike, ali i očigledno i emociju njene sestre, koja je to podelila na Instagramu i napisala:

- Ovo su jedine dve pesme kojima ću dai svoj glas jer odskaču od ostalih svojim muzičkim kvalitetom - napisala je Aleksandra i podelila pesmu koju je njena sestra napisala, što je izazvalo buru javnosti i spekulacije o navodnom pomirenju.

Aleksandra Kovač
foto: Printskrin/Instagram

Sestre Kovač, još jednom su stale na put zlim jezicima i dokazale da u njihovom odnosu nema sujete i problema.

Kurir.rs/Jovana Matić Đokić

Bonus video:

01:27:33

SCENIRANJE 12.02.2023. ZAHAR

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track