UBICA ŠABANA ŠAULIĆA IPAK IDE NA DUŽU ROBIJU! Porodica jednog od stradalih pripremila NOVU ŽALBU!
Foto: Dragan Kadić

OVO SU DETALJI

UBICA ŠABANA ŠAULIĆA IPAK IDE NA DUŽU ROBIJU! Porodica jednog od stradalih pripremila NOVU ŽALBU!

Stars -

Porodica Mirsada Kerića, muzičara koji je poginuo sa kraljem narodne muzike Šabanom Šaulićem 17. februara 2019. godine u Nemačkoj, priprema žalbu na presudu Turčinu Alsinu Leventu, koji je izazvao saobraćajnu nesreću, saznaju domaći mediji.

Šaban Šaulić
foto: printscreen/DW, Dragana Udovičić

Naš izvor navodi da je Kerićeva porodica odlučila da nastavi da se bori za pravdu, koju zaslužuju i on i njegov pokojni prijatelj i kolega Šaban Šaulić.

- Turčin je najpre osuđen na tri godine i tri meseca zatvora, a potom mu je kazna smanjena na tri godine. I prva presuda je bila skandalozna, a posle druge su svi izgubili nadu u ljudskost. Porodica Mirsada Kerića sada će uložiti žalbu Vrhovnom sudu u Nemačkoj i time će pokušati da donese pravdu stradalima - navodi naš izvor.

Šaban Šaulić
foto: Dragan Kadić

Podsetimo, saobraćajna nesreća dogodila se 17. februara 2019. godine na auto-putu kod gradića Giterslo, u blizini Bilenfelda. Pijani vozač Alsin Levent udario je otpozadi automobil u kojem su bili Šaban Šaulić, Mirsad Kerić i Slobodan Stojadinović, Šabanov kum. Kralj narodnjaka i Kerić su poginuli, dok je Stojadinović teško povređen. Kako su tada javili nemački mediji, Turčin je vozio automobil 193 kilometra na čas, a bio je pod dejstvom alkohola (0,8 promila) i marihuane.

On je najpre bio osuđen na kaznu zatvora od tri godine i tri meseca, ali mu kazna potom smanjena na tri godine zatvora.

Suđenju i izricanju presude prisustvovali su Šabanova udovica Gordana, kao i deca Mihajlo i Sanela. S njima je pravdu čekao i sin poginulog Mirsada Kerića.

pomen Šabanu, Šaban Šaulić
foto: Zorana Jevtić, Dragana Udovičić

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

01:19

Ilda otkrila da li Šaban Šaulić ima naslednika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track