NEDA UKRADEN DAMSKI SPUSTILA SAŠU POPOVIĆA! Pevačica o kontroveznim detaljima iz knjige: Radili su sve da budu u mom društvu!
Foto: Kurir televizija

kurir tv

NEDA UKRADEN DAMSKI SPUSTILA SAŠU POPOVIĆA! Pevačica o kontroveznim detaljima iz knjige: Radili su sve da budu u mom društvu!

Stars -

Neda Ukraden učestvovala je u humanitarnom koncertu za Luku Stajkovića.

Mimo toga, ona je rekla da je potresena zbog zemljotresa koji su pogodili Tursku i Siriju.

- Tuga je bilo gledati, žao mi je što je tako neorganizovano, a pogotovo u Siriji, što se tiče pomoći - započela je pevačica, pa se osvrnula na to da je često učestovala humanitarnim koncertima:

Neda Ukraden, promocija knjige, Suzana Mančić
foto: Ana Paunković

- Bilo je bombardovanja, ratova, stotine koncerata od 1992. godine, pa do danas. Bili su koncerti i za lekove, bolnice, decu, izbeglice... Šta god je trebalo, mi smo pre svega ljudi, pa tek onda pevači.

Neda Ukraden je u autobiografskoj knjizi pričala o tome kako je Saša Popović jurio, obožavao, itd. Iako je Popović ovo demantovao, ipak je osamdesetih pričao da je Ukradenova žena koju obožava.

Pevačica je detaljnije pričala o segmentu svoje knjige u kojoj pominje ostale ljude, pa je rekla da su oni nekad bili dragi i šmekeri.

00:37

NEDA UKRADEN DAMSKI SPUSTILA SAŠU POPOVIĆA!

- Spominjala sam ljude koje sam poznavala i koje sam na neki način volela ili oni mene. Nastojala sam da to bude lepa priča, bez ružnih stvari. Kada sam poznavala te ljude bili su šmekeri, dragi... Oni su činili sve da budu u mom društvu, tako da ne bih htela da komentarišem šta je po sredi - zaključila je pevačica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track