VENDI KRIJE ĆERKU KAO ZMIJA NOGE: Lepa Nikoleta prvi put pred kamerama, izgleda kao BOGINJA, a sve je šokirala svojim ponašanjem!
Foto: Petar Aleksić

Lepotica

VENDI KRIJE ĆERKU KAO ZMIJA NOGE: Lepa Nikoleta prvi put pred kamerama, izgleda kao BOGINJA, a sve je šokirala svojim ponašanjem!

Stars -

Vesna Vukelić Vendi u ponedeljak uveče održala je promociju knjige "Misterija crne žene" o kojoj se dosta priča poslednjih meseci.

Autorka romana bila je presrećna zbog toga što je sala bila ispunjena, a organizatori su morali da unesu dodatne stolice da bi svi ljudi mogli da sednu. Podršku joj je pružila ćerka Nikoleta Banjac koja je sedela u prvom redu.

Vesna Vukelić Vendi, promocija knjige
foto: Petar Aleksić

Osim lepote koja se odmah primeti, Nikoleta je pokazala i da je vrlo lepo vaspitana i kulturna. Rukovala se gostima na promociji i sa svima se ljubazno pozdravila, a njena majka imala je samo reči hvale kad smo je pitali za naslednicu.

Vesna Vukelić Vendi, Nikoleta Banjac
foto: Petar Aleksić

- Nikoleta je fanstična osoba. U 23. godini završava Ekonomski fakultet, državni, to uvek mora da se naglasi. Ostala su joj tri ispita. Govori tri jezika, teniski je sudija za uzrast do 12 godina. Uvek je bila odličan đak i što je najvažnije, znanje koje nauči ne zaboravlja.

Vesna Vukelić Vendi
foto: KURIR

Ima i emocionalnu i socijalnu inteligenciju, zna da detektuje dobro i loše, da razotkriva i razobličava ljude. Nju ne mogu da fasciniraju prazne osobe, koje samo imaju pare, s njom ne mogu da uđu u kontakt površni i prazni ljudi. U svakom aspektu, i školski, i porodično, socijalno, ona je brifingovano dete - kazala nam je pevačica.

kurir.rs

Bonus video:

00:49

Promocija knjige Vesne Vukelić Vendi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track