"SPUSTILA SE NA KOLENA, TRAŽILA PARE, PARE, PARE" Majka takmičara ZG ovako optužila Đurišićku, Saša Popović HITNO reagovao
Foto: Sonja Spasić, Printscreen

snimak se proširio društvenim mrežama

"SPUSTILA SE NA KOLENA, TRAŽILA PARE, PARE, PARE" Majka takmičara ZG ovako optužila Đurišićku, Saša Popović HITNO reagovao

Stars -

Majka Dušana Vukadinovića, takmičara Zvezda Granda koji je optužio žiri i Snežanu Đurišić, kao njegovog mentora, da uzimaju pare za prolazak u sledeći krug, podržala je sina i rekla da samo zbog para nije prošao dalje.

Majka je najpre tvrdila da joj je Đurišićka indirektno tražila pare, a sad tvrdi da joj je tražila pare direktno.

Dušan Vukadinović
foto: Printscreen

"Neka čuju svi milionski ljudi da je ovo samo istina i da ću da stavim ruke moje u vatru, da ću da se zakunem u sve da sve pričam samo istinu. Kaže: "Vaše dete neće proći u naredni krug ako mi ne date pare, pare, pare". I to mi se spustila na kolena, čučnula ispred mene da ne bi ostali čuli. To vam je živa istina", rekla je Dušanova mama u emisiji "Đir sa Memom".

Snimak se veoma brzo proširio po društvenim mrežama, a za Kurir je odmah reagovao i kreativni direktor Saša Popović.

Saša Popović
foto: Kurir televizija

"Pa ova žena je izjavila da Snežana nije tražila pare direktno od nje nego indirektno, a ovde izjavljuje kako je Snežana klekla i vikala joj daj pare pare pare", rekao je Saša Popović za Kurir.

kurir.rs

Bonus video:

01:53

Saša Popović o skandalu koji trese ZG (treći deo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track