"DRAMA ĆE TRAJATI JOŠ 5 MESECI!" Astrolog upozorava: Zemljotres će zadesiti istok, a i SRBIJA IMA RAZLOG ZA BRIGU! (VIDEO)
Foto: Irina Dmitrienko / Alamy / Alamy / Profimedia, Kurir Televizija

KURIR TV

"DRAMA ĆE TRAJATI JOŠ 5 MESECI!" Astrolog upozorava: Zemljotres će zadesiti istok, a i SRBIJA IMA RAZLOG ZA BRIGU! (VIDEO)

Stars -

Razorni zemljotresi pogodili su Tursku i Siriju, a potom i Rumuniju, a tlo je podrhtavalo u Srbiji.

Postoje razne teorije vezane za zemljotres, a astrolog tvrdi da je to uzrokovala energija, odnosno smenjivanje energetskih godina, koje nas uskoro očekuje, pa je zbog toga sve ubrzano.

Gost "Pulsa Srbije" kod Ivana Gajića bila je Vesna Rivas, pevačica, televizijska ličnost i astrolog.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

- Kada pričamo o sedmici kao sedmici, i ovo šestica u sedmici, i dalje vlada energija do 15og juna jer se tada smenjuju energetske godine. Još uvek se vuče energija šestice, a to znači da se sve sada ubrzava, da se selimo, trebalo bi da se pročistimo, oprostimo, izvinimo, itd - započela je Rivas, pa se osvrnula na situaciju zemljotresa:

- Sada i priroda radi svoje, daje nam odgovor za sve ono kada smo po njoj nemilosrdno udarali. Pričala sam da će biti zemljotresa za zimu, iako mu tada nije vreme, i svi su se čudili odakle to meni. Stalno mi se pokazivalo da će biti poplava i jako puno požara, a pogledajte non-stop nešto gori.

00:48

Astrolog otkrio koliko će trajati zemljotresi!

Nakon toga, Rivas je rekla koliko će nedaće još da traju, pa je rekla koji deo sveta je najviše ugrožen, ali i kakva je situacija za Srbiju:

- Biće još zemljotresa, i to na krajnjem istoku, a smatram da Turska više neće stradati. Kod nas će biti blagi potresi, ali savakako da nije kraj ove situacije u svetu. U Srbiji me više brinu požari i poplave. Biće svega toga još pet meseci, jer još toliko vlada šestica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja