"PUTINU STALNO OTVARAM RODNI KOD!" Astrolog šokirao: Do polovine sledeće godine saznaćemo ko je VLADAR SVETA! (VIDEO)
Foto: Shutterstock, Kurir Televizija

kurir tv

"PUTINU STALNO OTVARAM RODNI KOD!" Astrolog šokirao: Do polovine sledeće godine saznaćemo ko je VLADAR SVETA! (VIDEO)

Stars -

Uskoro se navršava godišnjica ruske invazije, a turbulencije koje donosi ovaj period su i te kako vidljive.

Gost u "Pulsu Srbije" kod Ivana Gajića, bila je Vesna Rivas, astrolog i televizijska ličnost, a ona je otkrila svoje tvrdnje u vezi sa ratom, ali i samom Vladimiru Putinu.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

Rekla je da će se do polovine sledeće godine saznati ko je vladar sveta, pa je spomenula rodne kodove predsednika Amerike, Ukrajine i Rusije.

- Do 15. juna moraju da se završe ratovi, pregovori... Do polovine sledeće godine saznaćemo ko je vladar sveta. Postoje mnoga žarišta, ali u Ukrajini je najpopularniji jer se tu odlučuje ko će biti gazda sveta. Videla sam da Zelenski nema ništa sa sedmicom, energijom koja nam nadolazi, a ni Bajden nema veze sa njom - započela je Rivas, pa je otkrila kako izgleda rodni kod predsednika Rusije Vladimira Putina:

00:39

Astrolog o ratu u Ukrajini: Do polovine sledeće godine saznaćemo vladara sveta!

- Jako sam naklonjena sedmici, a sedmica je istok, na toj strani je Putin. Njegov rodni kod je 718, ja njemu stalno otvaram rodni kod, bar ga jednom mesečno ga pretresem skroz da vidim u koliko je besan i šta da očekujem. Volela bih da mogu da saopštim univerzumu kada ne smeju da ga diraju. Putin sada bije bitke i želi da naplati sve ono što je rađeno Rusiji poslednjih 60-70 godina. Sada su završne borbe.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track