PAPARACO FOTKE ALEKSANDRE PRIJOVIĆ! Bez šminke, u muškom društvu, a ON je pažljivo sluša!(FOTO)
Foto: Ana Paunković, Kurir Paparaco

paparaco

PAPARACO FOTKE ALEKSANDRE PRIJOVIĆ! Bez šminke, u muškom društvu, a ON je pažljivo sluša!(FOTO)

Stars -

Aleksandra Prijović neumorno radi na svim projektima koji je očekuju u narednom periodu, a da obaveze ne ispušta iz ruku i za vreme ručka zabeležilo je budno oko paparaco ekipe Kurira koje je pevačicu uslikalo u jednom prestoničkom restoranu.

Aleksandra Prijović
foto: Kurir Paparaco

Aleksandra je na sebi imala ljubičasti džemper i crne pantalone i na iznenađenje mnogih njeno lice je bilo apsolutno bez ikakve šminke čisto i prelepo, pila je čaj i nije marila za znatiželjne poglede koji su bili upućeni njoj. Kako naš izvor kaže mlada zvezda se ponašala najnormalnije, ali je i stalno objašnjavala i pokazivala na telefonu nešto, momcima sa kojima je bila za stolom.

Aleksandra Prijović
foto: Kurir Paparaco

U muškom društvu bio je njen suprug Filip Živojinović, koji zajedno sa Aleksandrom radi na njenoj karijeri, naša ekipa prepoznala je pevačicinog menadžera, još jednog menadžera drugih njenih kolega i kuma Slobe Radanovića, a ostali momci koji su bili sa njom su momci iz njenog benda. Oni su sve vreme razgovarali o nečemu a kako je naš paparaco bio blizu njih, rekao je da je ceo razgovor tekao u planiranju narednih projekata mlade zvezde.

Aleksandra Prijović
foto: Kurir Paparaco

Podsetimo, pevačica je za 29. septembar zakazala svoj prvi solistički koncert u Areni za koji se kako se šuška brzinom svetlosti rasprodaju karte, a pre samog koncerta najavila je i novi album koji će izaći početkom leta.

M. J.

Bonus video:

53:45

PULS SRBIJE 22.02.2023. 3. DEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track