SADA JE I ZVANIČNO! Jovana Jeremić postaje pevačica, voditeljka dobila ozbiljne PONUDE za saradnju
Foto: Printscreen/Pink TV

opa!

SADA JE I ZVANIČNO! Jovana Jeremić postaje pevačica, voditeljka dobila ozbiljne PONUDE za saradnju

Stars -

Prema pisanju medija, voditeljka Jovana Jeremić je dobila dve ponude za snimanje pesama, a ona još uvek razmišlja šta da izabere.

Čak i vlasnici luksuznih lokala u Beogradu žele da plate papreno njen nastup, budući da bi svi došli da slušaju popularnu voditeljku.

Jovana Jeremić
foto: Kurir Televizija

- Svi su videli kakvu atmosferu pravi kad se pojavi na nekom gradskom dešavanju. Ona je pravi "plavi haos", ne staje sa igrom i pesmom. Možda još uvek nije najbolja pevačica, ali vežba, trudi se, nema tremu i harizmatična je. To ljudi više vole nego kad neko stoji i peva. Čuo sam da je traže i neki vlasnici lokala, da se pojavi na sat, spremni su da daju ozbiljan novac za to - rekao je izvor.

Jovana Jeremić
foto: Kurir Televizija

Jovana je sada sa osmehom priznala da je sve to istina, kao i da ako pristane na ponudu postaće "kraljica bakšiša".

- Istina je da sam dobila ponude, ali čekam pravu stvar. Nije isključeno da ću postati i pevačica jer sam ja pre svega zabavljač. Ja sam majka za nastupe, samo čekam pravu stvar, skupu priču. Dobila sam i bakšiš na jednom nastupu, 400 evra u cugu, ako počnem ozbiljno da se bavim ovim postaću brzo "kraljica bakšiša". Treba unovčiti talenat, a ja se borim sama i to pošteno.Imala sam ponude i za spotove, ali sam odbila jer sam ja skupa - otkrila je voditeljka.

Kurir.rs/Espreso

Bonus video:

01:00

Jovana Jeremić peva hit od Jami

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track