DAJU HILJADE EVRA ZA LEPŠE LICE Ove poznate ličnosti su operisale NOSEVE i promenile LIČNI OPIS! Mnoge više ne liče na sebe (FOTO)
Foto: Shutterstock, Promo, Printscreen

uložile u estetske korekcije

DAJU HILJADE EVRA ZA LEPŠE LICE Ove poznate ličnosti su operisale NOSEVE i promenile LIČNI OPIS! Mnoge više ne liče na sebe (FOTO)

Stars -

Operacija nosa spada među najčešće estetske zahvate u svetu, pa tako i u domaćem šou-biznisu.

nos, Operacija
foto: Shutterstock

Mada se mnoge naše zvezde stide da priznaju da su išta korigovale na svom licu, ima i onih koje su javno govorile o svom nedostatku koji su rešile zahvaljujući plastičnom hirurgu. Neko je pod nož otišao iz zdravstvenih, neko iz estetskih razloga, a kao rezultat - mnoge pevačice dobile su veće samopouzdanje, ali i mnogo bolji izgled lica. I to sve za oko tri do četiri hiljade evra.

Dragana Mirković
foto: PrintScreen

Dragana Mirković je među prvima sa estrade javno govorila o operaciji nosa. Dragana je osamdesetih posetila plastičnog hirurga, što je tada bio veliki skandal. Međutim, prvom operacijom nije bila zadovoljna, pa se, navodno, odlučila za drugu. Luče iz Kasidola je jednom prilikom istakla da je nos uradila prvenstveno iz zdravstvenih razloga.

Dragana Mirković
foto: Damir Dervišagić

- Na svom telu sam jedino radila operaciju nosa, tad sam već bila velika zvezda i imala sam 25 godina kad sam to uradila. Nije zbog estetike, imala sam zdravstvenih problema, i to je sve - priznala je Dragana svojevremeno u jednoj emisiji.

Emina Jahović
foto: Promo

Svako ko prati karijeru Emine Jahović zna da se pevačica dosta fizički promenila od svojih muzičkih početaka. Eminino lepo lice nekada je kvario dugačak nos, koji je pevačica korigovala uz pomoć plastičara.

Emina Jahović
foto: Printscreen/Instagram

Emina operaciju nikad nije krila, a kako je rekla, nos je morala da operiše prvenstveno iz zdravstvenih razloga.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen

Anastasija Ražnatović u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji priznala je da je zbog izgleda svog nosa bila jako nesigurna i da joj je on bio "odavde do Batajnice":

- Kruži moja slika na internetu na kojoj sam imala 13 godina i skoro 80 kilograma, našminkana sam jezivo i onda kažu - izoperisana. Na toj slici mi je nos odavde do Batajnice. Ali, priznajem, nisam bila zadovoljna zbog nosa i operisala sam ga. Ali samo jednom. Zbog njega sam bila nesigurna.

1 / 10 Foto: Printscreen

Među javne ličnosti koje su takođe korigovale nos spadaju i pevačica Senidah, Edita Aradinović, Milica Todorović, Nikolija Jovanović, Biljana Sečivanović, ali i Suzana Mančić, starlete Soraja Vučelić i Ana Korać i mnoge druge.

Andreana Čekić
foto: Printskrin/Facebook

Andreana Čekić Ceca je nagovorila

Kada se pojavila u "Zvezdama Granda", Andreana je imala kukast nos s vrhom koji je vukao nadole. Na nagovor Svetlane Cece Ražnatović, Čekićeva je posetila estetskog hirurga kod koga se operisala i njena Anastasija, a u medijima se često zahvaljivala Ceci.

Andreana Čekić
foto: Printscreen Instagram

O jednoj od operacija govorila je i javno, tvrdeći da je prezadovoljna svojim novim izgledom.

Maja Berović
foto: Prinskrin YT

Maja Berović Skratila nos zbog zdravlja

Maja Berović je jedna od retkih pevačica koja je o plastičnim operacijama govorila otvoreno i za koje je priznala da su joj podigle samopouzdanje.

Maja Berović
foto: Printscreen/Instagram

Umesto kukastog i velikog nosa, Maja danas ima prćast nos, koji joj je znatno ublažio crte lica. I ona je istakla da je nos morala da operiše prvenstveno iz zdravstvenih razloga.

Marina Visković
foto: Printskrin/Facebook

Marina Visković Iskreno priznala

Marini je operacija nosa takođe podigla samopouzdanje. U razgovoru za domaće medije Marina je istakla da je na sebi operisala sve što je htela:

Marina Visković
foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

- Ne vidim nikakav problem u tome da promenim nešto što mi se na licu ili telu ne dopada. Uostalom, takve promene dobro utiču na samopouzdanje. Zbog toga me uopšte ne vređa kad neko za mene kaže: Pogledaj kako je sva izoperisana.

Kurir.rs/A.P./I.E.

Bonus video:

00:36

Tamara Đurić sceniranje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track