"JALA BRAT JE POLJUBIO MOJU ĆERKU NASRED KONCERTA!" Saša Matić ispričao URNEBESNU anegdotu: OVAKO JE PEVAČ REAGOVAO! (VIDEO)
Foto: ATA images, Printscreen

kurir tv

"JALA BRAT JE POLJUBIO MOJU ĆERKU NASRED KONCERTA!" Saša Matić ispričao URNEBESNU anegdotu: OVAKO JE PEVAČ REAGOVAO! (VIDEO)

Stars -

Saša Matić, pričao je o odnosu sa ćerkama, kao i to da im je sve pruženo, a da se od njih očekuju samo rezultati.

Pevač je gostovao kod Suzane Petričević u emisiji "Pusti brigu" kada je otrkio malo više o odnosu sa ćerkama.

- Od moje dece samo tražim rezultat, s obzirom na to da im je pruženo sve. Moraju da poštuju roditelje, ljude, da završe dobre škole, ništa od toga nije slučajno. Imate one izjave da je bitno da su samo živi i zdravi, a ja kažem biće živ i zdrav, pa ništa mu ne fali - rekao je pevač.

00:56

JALA BRAT JE POLJUBIO MOJU ĆERKU NASRED KONCERTA! Saša Matić ispričao URNEBESNU anegdotu: EVO ŠTA JE URADIO!

Potom je ispričao urnebesnu anegdotu, kada mu je mlađa ćerka rekla da se nezaboravno provela na koncertu repera Jale Brata i Bube Korelija.

- Mlađa ćerka mi je bila na nastupu Jale i Bube, koji su mi drugari. Kad se vratila sa nastupa kaže da joj je bilo top i da je Jala poljubio u kosu, a ja joj kažem da je na pola mog koncerta zaspala, a da joj ovamo bilo top. Samo mi je rekla da sam tata i da je to normalno.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track