ISPAO IZ ZG, A ONDA SLAO ĐURIŠIĆKI PORUKE: Snežana i Đorđe David šokirani Dušanovim ponašanjem, ovako mu je pevačica ODGOVORILA
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković, Printscreen Youtube

KO BI REKAO?

ISPAO IZ ZG, A ONDA SLAO ĐURIŠIĆKI PORUKE: Snežana i Đorđe David šokirani Dušanovim ponašanjem, ovako mu je pevačica ODGOVORILA

Stars -

Izbačeni kandidat takmičenja "Zvezde Granda", Dušan Vukadinović, koji je potvrdio priču svoje majke Nate, da im je Snežana Đurišić tražila novac kako bi on prošao u četvrti krug takmičenja, slao je poruke pevačici nakon ispadanja iz takmičenja.

Snežana Đuričić je ekluzivno u emisiji Puls Srbije na Kurir televiziji, potvrdila da se to zaista desilo, a onda zajedno sa Đorđem Davidom prokomentarisala sadržaj iste.

Dušan Vukadinović, Snežana đurišić
foto: Printscreen Youtube, Kurir TV

- Taj dečko je u jednom trenutku izjavio da je genije za Mariju, Milija - rekao je roker, na šta se Snežana nadovezala.

- Poslao mi je poruku, a u sadržaju se jasno vidi sve. Da se drzneš tako da pričaš o njima na taj način. Meni je to zaista neverovovatno. Time je sve rečeno. Ja sam mu odgovorila: "Nemoj da odustaješ, ali daleko si od genija!" i završila sam sa tim - istakla je pevačica.

Snežana je potom otkrila i kako se osećala kada je saznala za ceo skandal u koji je upletena.

jutarnji
foto: Kurir televizija

- Kad sam saznala sve prvo sam ćutala, a onda sam pala u očaj. Nakon toga sam se primirila i sve mi je bilo jasno o čemu se tu radi.

Voditelj Ivan Gajić upitao je legendarnu pevačicu koja je treća strana o kojoj često priča, na šta pevačica nije želela upotpunosti da odgovori.

Snežana Đuričić
foto: Printscreen Kurir Tv

- Užasno mi je neprijatno, odlučila sam od sada da stavim tačku na sve. Ko je treća osoba, to neću spominjati ja, već prvosudni sistem koji će se ozbiljn o pozabaviti ovim -završila je izlaganje Snežana u emisiji Puls Srbije na Kurir televiziji.

01:01

ISPAO IZ TAKMIČENJA, A ONDA SLAO ĐURIŠIĆKI PORUKE: Snežana i Đorđe David šokirani Dušanovim ponašanjem, osuli paljbu po njemu

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

05:16

Snežana Đurišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track