"IMAO SAM S*KS SA NAJPOZNATIJIM PEVAČICAMA, MNOGE OD NJIH SU PROSTITUTKE!" Šok tvrdnje Grgurićkinog bivšeg: Srpska estrada STREPI!
Foto: Printscreen Facebook, Shutterstock, Printscreen/Instagram

haos u najavi

"IMAO SAM S*KS SA NAJPOZNATIJIM PEVAČICAMA, MNOGE OD NJIH SU PROSTITUTKE!" Šok tvrdnje Grgurićkinog bivšeg: Srpska estrada STREPI!

Stars -

Poslednjih nekoliko dana na srpskoj estradi vlada pravi haos i panika, i to zbog jednog čoveka - Marijana Šarića.

Kako Kurir Stars saznaje, mnoge poznate pevačice strahuju da poznati hrvatski biznismen ne otvori usta i javno progovori s kojima od njih je svojevremeno bio u seks-šemi, ali i koje je godinama finansirao.

Marijan Šarić
foto: Printscreen Facebook

Šarić, koji je našoj javnosti postao poznat nakon što je izneo niz skandaloznih tvrdnji o starleti i pobednici "Zadruge 3" Ivi Grgurić, s mnogim pevačicama je bio intiman, nakon što su kod njega pevale u jednoj od najpoznatijih hrvatskih diskoteka, čiji je on bio vlasnik.

- Marijan, nakon što je otkrio detalje veze sa Ivom, planira da ispriča sve i o svojim aferama s pevačicama koje su nastupale u njegovom klubu i koje je on godinama finansirao. Mnoge od tih pevačica su sa njim završavale i u krevetu, jer je poznato da je on jedan od najbogatijih i najpoznatijih biznismena, ne samo u Hrvatskoj već i u regionu. Toga su svesne i one, pa su poslednjih nekoliko dana pod teškim stresom i nadaju se da će on ipak ćutati i da neće otkriti njihova imena. To bi bio skandal neviđenih razmera, mnoge od tih žena su i udate i u javnosti se predstavljaju kao fine i čedne. Bilo je svašta, kad bi Marijan progovorio, goreo bi Balkan. Za neke od njih nikad ne biste ni pomislili da su radile takve stvari - ispričao nam je izvor upućen u estradna dešavanja.

Elitna Prostitucija, prostitucija, Prostitutke, pevačica, prostitutka
foto: Shutterstock

Da bismo ovu priču proverili, pozvali smo Marijana, koji nam je potvrdio da su naša saznanja tačna, ali da još nije vreme da imenom i prezimenom kaže koje su pevačice u pitanju.

- Ajoj, nemojte o tome sad, molim vas. Ima puno toga, nije vreme da sad ulazimo u to. Moj život se sastojao najviše od toga i takvih odnosa. Puno je takvih dama sa srpske estrade, koliko hoćete. Mnoge od njih se bave najstarijim zanatom, a paravan su im muzika i nastupi. Nisam samo ja bio s njima već i mnogi moji dobri prijatelji. U pitanju su neka od najvećih imena. Zasad neću ništa da govorim o tome, ja sam džentlmen, ali ako me iznerviraju, reći ću javno njihova imena. Ja za sve imam dokaze - poručio nam je Marijan, a na naše pitanje da li su ga neke od tih pevačica i zvale da ga mole da ih ne pominje u bilo kom kontekstu, istakao je sledeće:

Iva Grgurić, Marijan Šarić
foto: Printscreen YT, Printscreen Facebook

- Jesu, kako nisu! Danima me zovu na sve brojeve koje imam. Mole me da ćutim jer bih im zauvek uništio brakove i karijere. Zasad ne moraju da brinu. Za neke od njih ne biste mogli ni da pomislite na šta su spremne i koliko su perverzne - zaključuje Šarić za Kurir Stars.

Stars naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/ Aleksandar Panić

Bonus video:

00:36

Tamara Đurić sceniranje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track