EVO ČIME SE ZAISTA BAVI ČUVENI "SIMICA"! Isplivala dugo čuvana tajna, muž Suzane Mančić je moćan ali i bezobrazno BOGAT!
Foto: Damir Dervišagić, Luka Šarac

ZNA DA IZABERE

EVO ČIME SE ZAISTA BAVI ČUVENI "SIMICA"! Isplivala dugo čuvana tajna, muž Suzane Mančić je moćan ali i bezobrazno BOGAT!

Stars -

Suzana Mančić i Simeon Ocomokos zajedno su skoro 25 godina.

Venčali su se u julu 2018. na bajkovitom mestu u Grčkoj, odakle je on poreklom, a život popularne voditeljke savršeno balansira između Beograda i Atine. Daljina im, očigledno, nikad nije predstavljala problem. Suzana je i ovih dana u glavnom gradu Grčke, gde je vreme mnogo lepše nego što je trenutno na severnijim prostorima Balkana.

Suzana Mančić, venčanje, Simica
foto: Kurir

Simeon se zaljubio u Suzanu nekoliko godina posle kraha prvog braka, iz kojeg ima dve ćerke. Ugledan je biznismen i vrlo vešto održava ravnotežu između privatnog i profesionalnog segmenta života.

Suzana Mančić
foto: Damir Dervišagić

Studirao je pravo i ekonomiju na atinskom univerzitetu. Njegova radna biografija je raskošna: bio je stručnjak za komercijalu pri američkoj ambasadi u Atini, izvršni direktor Američko-helenske privredne komore, kao i generalni sekretar poslovnih saveta između Grčke i još nekoliko zemalja. U Atini je 1997. osnovao SGT, kompaniju za korporativne komunikacije, a tri godine kasnije otvorena je i filijala u Beogradu – Tsomokos Group International (TGI).

Kako piše u portfoliju grupacije, domaćim i stranim klijentima koji nameravaju da konkurišu na regionalnom i međunarodnom tržištu nude se visokokvalitetne komunikacione usluge. Suprug Suzane Mančić je na čelu ovog uspešnog tima, a kao što vidimo posle skoro četvrt veka, ruže cvetaju i na ljubavnom polju koje deli sa Suzanom.

Suzana Mančić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Hello

Bonus video:

02:15

LJUBAV IDE PREKO STOMAKA! Suzana Mančić otkrila šta sprema svom Simketu: NJEGOV KOMENTAR NA NJENO JELO NASMEJAO SVE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track